- Artikel Database - http://artikeldatabase.dk -

3 metoder til at stoppe rygning effektivt

Skrevet af Forfatteren d. 16. juli 2010 @ 19:47 i Generelle Artikler | Comments Disabled

Det hele startede som en populær trend og noget alle de smart og kendte gjorde, men i dag er rygning kendt for sine skadelige og udslettende virkninger. Det afholder dog stadig ikke unge mennesker fra at begynde at ryge, det det stadig har en vis ”coolness” faktor og giver lidt respekt hos vennerne. Men for de fleste der har røget gennem længere tid, så er ønsket om at stoppe igen stort. Den vigtigste årsag er helbredet, men det økonomiske aspekt er heller ikke til at tage fejl af. Ryger man en halv eller en hel pakke cigaretter om dagen, så løber det hurtigt op.

1. Viljestyrke

Den første måde at holde op med at ryge på er ved at sige til sig selv, at nu vil man ikke længere ryge og stoppe med øjeblikkelig virkning. Denne metode er langt den billigste og hurtigste at implementere, men det er også den de færreste lykkes med. Cigaretter gør dig afhængig over tid og du har samtidig udviklet en vane som er svært at bryde. Det kræver stor personlig kontrol og viljestyrke at kunne bryde sine langvarige rygevaner fra den ene dag til den anden. Mange lykkes med denne tilgang i nogle uger eller måske måneder, men det overvældende flertal falder tilbage på grund af vanens magt.

2. Hypnose

I stedet for, at klare det hele alene, så er en behandlingsform som hypnose rygestop [1] blevet meget populær. Hypnose har altid været lidt ”underligt” set med den brede befolknings øjne, men efterhånden som alternative behandlingsformer har vundet mere og mere indpas, så er hypnose også i vid udstrækning blevet accepteret som en behandlingsform med mange positive historier til at bakke det op.

Dermed ikke sagt, at der er garanti for at kunne stoppe rygning under hypnose [2], men ved hjælp af en hypnotisør er mulighederne for et succesfuldt resultat væsentligt forøget i forhold til metoden hvor du prøver at stoppe uden at få hjælp og støtte. Nogle mennesker er mere modtagelige overfor hypnose og den effekt det har på bevidstheden og underbevidstheden, mens andre kun oplever en lille eller ingen effekt.

3. Medicin

Den tredje mulighed til et effektivt rygestop er, at ty til de mange medicinske præparater der findes på markedet. Du kan få alt fra plastre der indeholder nikotin til diverse cigaretefterligninger som skal erstatte følelsen af at have en cigaret i hånden eller i munden.

De medicinske præparater er muligvis med til at hjælpe dig med at stoppe din rygevane, men at skifte den ene gift ud med en anden, er ikke optimalt. Kan det virke for dig, så er det perfekt. Men skal vi komme med en anbefaling, så er det at du afprøver de andre metoder før du kaster dig over kemikalierne.

Flere artikler af Forfatteren


Artikel printet fra Artikel Database: http://artikeldatabase.dk

URL to article: http://artikeldatabase.dk/artikler/3-metoder-til-at-stoppe-rygning-effektivt

URLs in this post:

[1] hypnose rygestop: http://www.mrieck.com/rygestop-hypnose/

[2] stoppe rygning under hypnose: http://www.mrieck.com/rygestop-hypnose-pa-nettet/

[3] Når studerende skal bo billigt: http://artikeldatabase.dk/artikler/nar-studerende-skal-bo-billigt

[4] Husk gummistøvler når efteråret sætter ind: http://artikeldatabase.dk/toej/husk-gummist%c3%b8vler-nar-efteraret-s%c3%a6tter-ind

[5] Nyt redskabsskur til haven: http://artikeldatabase.dk/haven-2/nyt-redskabsskur-til-haven

[6] Markiser skal vælges med omhu: http://artikeldatabase.dk/bolig-2/markiser-skal-v%c3%a6lges-med-omhu

[7] Shop støvler når prisen er rigtig: http://artikeldatabase.dk/toej/shop-st%c3%b8vler-nar-prisen-er-rigtig

Copyright © 2009 http://artikeldatabase.dk. All rights reserved.