7 Card Stud er en interessant form for poker, der før Texas Hold’em var et af de mest populære spil på amerikanske kasinoer og hjem.

Spillets stuktur er anderledes end andre populære poker spil- hver spiller ender med syv kort, 3 skjulte og fire med forsiden opad.

Lær at Spille 7 Card Stud Poker

-          Det er yderst vigtigt når der spilles 7 Card Stud poker at huske hvilke kort dine modstandere der har trukket sig, har kastet fra sig. Dette gælder ikke kun for kort der matcher dine par, men også de kort du kunne have brugt til Straights og Flushes. Spillere kan prøve at udregne hvor meget deres chancer for en bestemt hånd er forringede, efter at en spiller har kastet sine kort.

-          Den spiller der har den højeste hånd på bordet, efter det fjerde kort er blevet uddelt, begynder. Hvis der er et par på bordet kan det første bud fordobles af enhver spiller. Hvis du efter det fjerde kort ikke har fået flere kort til en mulig Straight eller Flush er det ikke en god ide at spille for højt- det er bedre, især for begyndere, at trække sig i denne situation.

-          Tre af en slags er den bedste hånd at starte med, især A,A,A. Ligegyldigt hvilken værdi de tre kort har er det dog en meget heldig hånd at starte med.

-          Et højt par, især i spillerens skjulte kort, er en god hånd at starte med. Et par af medium værdi er også en ønskelig hånd at starte med, især hvis du ikke ser kort du har brug for til at opbygge hånden i andre spilleres kort med forsiden opad.

-          Hvis du har tre kort af samme kulør kan du gå efter en Flush. Det er dog ikke tilrådeligt at spille hvis du ser mere en to kort af den relevante kulør på bordet- hvis du har høje kort af samme kulør kan du dog tage chancen- selv om andre spillere har kort af samme kulør.

-          Hvis du har tre kort af samme kulør kan du gå efter en Straight. I denne situation er det især vigtigt at du holder øje med de andre spilleres åbne kort samt huske kasserede kort.

-          Hvis en modstander har et par efter det fjerde kort er blevet uddelt, er der en stor chance for at denne spiller vil få tre af en slags.

 

Flere artikler af kitkat24

Tags:, , , , , , , ,