Leder du efter specialister inden for alle privat- eller erhvervsretlige områder, så skal du kontakte advokatfirmaet Ret&Råd. De er ikke kun specialister inden for Danmarks grænser, men også internationalt, så har du brug for en dygtig advokat til rådgivning om et hvilket som helst retsmæssigt eller juridisk evne, er det med andre ord dem, du bør kontakte for at få den mest professionelle ekspertise på markedet.

Ret&Råd advokatfirma

Ret&Råd er et advokatfirma med mere end 40 kontorer på landsbasis, men de har også en del samarbejdspartnere rundt omkring i Europa. Kort fortalt har advokatfirmaet ca. 400 ansatte, hvoraf 150 af dem er jurister. Det unikke ved denne advokatkæde er, at samtlige advokater arbejder sammen på tværs af byer, kommuner og landsdele, så har din lokale advokat ikke speciale eller juridisk nok viden til at kunne hjælpe dig med dit problem, kan den pågældende advokat skaffe hjælp fra en af de andre advokater i advokatfirmaet. På den måde er kunderne i fokus, og du får den bedste rådgivning.

Interne uddannelsesprogrammer fremmer kompetencerne

Advokatfirmaet sørger hele tiden for, at de ansatte i kæden er rustet til at kunne rådgive i alverdens retsmæssige evner, og derfor har de udviklet nogle interne uddannelsesprogrammer, som fremmer advokaternes kompetencer via efteruddannelse. Her får advokaterne også en række redskaber, de kan bruge til gavn for kunderne. Det består blandt andet i at lære at forklare om de juridiske processer på et sprog, som mening mand kan forstå, hvilket ofte er en advokats største udfordring.

Kompetent juridisk rådgivning er nøgleordene for det omtalte advokatfirma, så ønsker du en advokat, der kan rådgive dig på et sprog, som du rent faktisk forstår, så er det Ret&Råd, du skal kontakte.

advokatfirma

Flere artikler af kira

Tags:, , ,