Hvis du vil have den perfekte barbering, hvad skal du så vælge af barbergrej? Læs med i artiklen og få god inspiration til hvordan du får en tættere barbering og hvilke fordele det forskellige barbergrej giver. De fleste af os bruger enten barbermaskine eller barberskraber, men barbering på traditionel måde med en barberkniv er også et fremragende alternativ.

Barbermaskine

Barbermaskinen er populær og med god grund, den er nem og giver en tæt barbering. Især undgår man snitsår og skæmmende ar som den skarpe barberskraber kan give. Du finder oftest barbermaskinene med roterende blade som hos Philips eller med de roterende blade som hos Braun. De har hver deres fordele og det er ikke sådan at sige at den ene er bedre end den anden, det afhænger nemlig af hvad du har bedst erfaringer med og kvaliteten af maskinen. De fleste vil dog nok mene at de tre roterende blade er bedst

Barberskraber barbering

Barberskraberen fra Gilette er nok den mest populære og klart dyreste barbering. Multibladene med navnet Mach 1-2-3-4-5 fra Gilette og så videre er meget populære trods deres høje pris. Det skyldes ikke mindst et stort marketing budget! Derfor kan spare penge på at gå over til en klassisk barberskraber med udskiftelige blade med dobbelt kant. Du kan fx få 10 blade fra det kendte mærke Merkur for 50-60 kr. Det giver en stor besparelse over et år i forhold til de dyre blade fra Gillette.

Barbering med barberkniv

Sidst men ikke mindst har vi barberkniven som den er brugt til barbering traditionelt. Der er ikke mange som stadig bruger en kniv, men det er klart den tætteste barbering. Det tager tid at lære at barbere sig med en kniv, men har du mod på det, kan du med god grund investere i en sådan kniv. Resultatet vil altid være bedre end andre typer barbering.

Læs mere om barbering og barberblade.

Flere artikler af EH

Tags:, ,