Spillere på OnlineBingo.eu får nu endnu flere muligheder for at vinde store gevinster. Fra 1. november 2011 er der kommet nye bonusregler, så bonuspenge nu kan bruges på alle spil og ikke kun på bingo.

Fra d. 1. november 2011 indførte OnlineBingo.eu nye bonusregler, som i den grad gør det mere attraktivt for spillerne at indsætte penge på deres spilkonto. Bonuspenge, der ellers kun har kunnet bruges til at spille bingo for, kan efter d. 1. november benyttes på alle spil på hele OnlineBingo.eu, herunder også de populære spilleautomater med de kæmpe progressive jackpots.

“Det er en kæmpe fordel for vores spillere, at der nu ingen begrænsninger for, hvad de skal kunne bruge deres bonuspenge på. Der er mange af vores medlemmer, der ud over bingo også er store fans af spilleautomater, ikke mindst pga. de enorme gevinster, og de kan nu frit bruge de bonuspenge, de har fået af os, til også at vinde jackpots”, siger bingo manager Mette Andersen.

De omtalte bonuspenge stammer bl.a. fra de gratis indbetalingsbonusser, som spillerne får ved indbetaling af penge på deres spilkonto, samt bonusser der vindes i chatspil og lign.

Besøg OnlineBingo.eu for at læse mere om de forskellige bonustilbud samt de ændrede bonusregler.

Flere artikler af tivipo