At finde en bilforsikring til unge, til en fornuftig pris kan synes tæt på umuligt. Mange forsikringsselskaber sætter præmierne på unges bilforsikring meget højt, idet folk i aldersgruppen 18-25 statistisk set er involveret i langt flere ulykker. Andre faktorer, der gør sig gældende er blandt andet lokalitet, biltype, kørselserfaring med mere. Det bliver således særdeles svært at finde en billig bilforsikring for unge.

Mange selskaber er slet ikke interesseret i at forsikre unge bilister, men fordi at lovgivningen kræver at det skal være muligt at for alle forsikre et køretøj, tvinges selskaberne til at tilbyde en eller anden form for bilforsikring til unge – om end præmierne sættes afsindigt højt. En gennemsnitlig bilforsikring for unge koster i omegnen af 25.000 kr. om året. Der er derfor en hel del selskaber, som slet ikke er interessante når man leder efter de billigste bilforsikringer for unge.

Leder man efter en billig bilforsikring for unge, skal man være lidt mere målrettet når man søger. Er man for eksempel på udkig efter en ny bil, er der nogle gange mulighed for at få en billig bilforsikring for unge med oven i. Både Mitsubishi og Chevrolet tilbyder billig bilforsikring til unge når man køber en ny bil hos dem.

Har man derimod købt en brugt bil, så kan er det måske værd at tage kontakt til Alka, idet de tilbyder billig bilforsikring for unge, under forudsætning af at man tager et kursus kaldet respekt for fart. Dette kursus søger at lære folk at begå sig på hensigtsmæssig vis i trafikken, når man så har taget dette kursus belønner Alka dig med en billig bilforsikring.

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel