Passer man ikke på, kan man hurtigt komme til at betale rigtig mange penge når man ringer til udlandet. Dette problem kan du komme ud over, med internet tjenesten Skype.

Billig telefoni over internettet

For priser helt ned til 30 kroner i måneden, kan du faktisk ringe ubegrænset til hele verden. For de 30 kroner i måneden kan du vælge et bestemt land at ringe til. Vil du have ubegrænset telefoni til hele Europa, skal du af med cirka 40 kroner i måneden. Hele verden koster kun ca. 70 kroner i måneden.

Med det Skype abonnement kan du ringe til fastnet og mobiltelefoner uden begrænsning. Så bliver telefoni vist ikke billigere.

Gratis telefoni med Skype

Du kan faktisk også ringe helt gratis igennem Skype, hvis vedkommende du ringer til også har Skype installeret. Normalt vil man gøre det igennem ens computer og internettet, dette er du ikke begrænset af længere. Med de nye PDA mobiltelefoner kan du faktisk ringe som var det en telefon du ringede fra.

Har du fx en iPhone, kan du installere en Skype app, og med trådløs Wi-Fi bruge programmet til at ringe ud fra. Det gør at du pludselig har gratis telefoni med din iPhone.

Video telefoni er også en mulighed med Skype

Du kan også vælge at bruge Skype til video samtaler. Det vil sige at du ringer op og kan se vedkommende i den anden ende, og har du et web kamera tilsluttet, kan den du ringer til også se dig.

Det var sådan jeg holdte kontakt med min kone da jeg var udstationeret i Taiwan. Uden Skype er jeg ikke sikker på at vi havde været sammen efter de 8 måneder. Kvaliteten af video samtaler var faktisk rigtig god, og er mere afhængig af det web cam man bruger, frem for internettets hastighed.

Men først og fremmest, så kan du kvitte dit nuværende telefon abonnement, og i stedet bruge Skype til at samtale med. Det er billigt, fornuftigt og besparende.

Læs mere om Skype telefoni her.

Flere artikler af Brian Brandt

Tags:, ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel