Kender du din blodtype? Svaret vil ofte være nej, da det er de færreste der kender deres egen blodtype, og endnu færre kender deres barns. Dette kan være meget farligt, eftersom information om ens blodtype, nogle gange kan redde liv. Dette kan for eksempel være i forbindelse med en alvorlig ulykke, hvor der skal en blodtransfusion til. Hvis du har taget en blodtypetest, og ved hvad din blodtype er, kan dette forløbe meget nemmere end hvis du ikke ved det. Vi anbefaler derfor at du får anskaffet dig en blodtypetest, således du kan tjekke dig selv og familien. I mange tilfælde kan det redde liv, hvis man skulle være så uheldig at blive udsat for alvorlige situationer.

Hos testdig.dk, har vi en af verdens mest benyttede blodtypetest, som gør at du hurtigt kan fastslå din blodtype. Prisen er kun 125 kroner, og giver altså dig muligheden for at sikre din familie bedst muligt. Vores Eldoncard blodtypetest, fungerer på den måde at antigener reagerer med antigener fra blodet. På Eldoncardet vil disse antigener, klæbe røde blodlegemer med samme antigener sammen i grupper, som kan aflæses med det blotte øje. Det er en meget nem og smertefuld proces, hvor du blot skal stikke hul i det yderste af fingeren med en steriliseret nål, og derved få lidt blod frem. Denne blodtypetest er som sagt en af de mest anvendte på verdensplan, og er særdeles velegnet til brug i hjemmet.

Når du aflæser blodtypetest på Eldoncardet, vil type A blod, som indeholder Antigen A, placerer sig i Anti-A feltet, og det samme gør sig gældende for type B blod, som ligger sig i Anti-B feltet. På denne måde er det ganske nemt at fastslå hvilken blodtype du har, og dermed har denne blodtypetest udført sit arbejde. Der findes også andre blodtyper, såsom AB blod der vil agglutinere i både Anti-A og Anti-B feltet, mens der også findes andre blodtyper, som står beskrevet nøje i den medfølgende brugsanvisning. Efter du har afsluttet denne blodtypetest, følger et laminat med hvorpå du kan sætte resultatet fast, og putte i pungen, således du altid har det på dig.

 

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel