Chancerne For At Vinde I Lotto Kontra Bingo

Når man spiller online bingo hos BingoSjov er chancerne for at vinde i Bingo 200.000 til 1. Det er selvfølgelig ikke let at vinde med sådanne odds, men når man sammenholder det med chancerne for at vinde på det nationale lotteri er sådanne odds væsentligt mere tiltalende end oddsene for at vinde i lotteriet.

Som man kender det fra det nationale lotteri er spillet bingo et spil baseret på chance og held. Begge spil er meget populære i Danmark. Bingo har en lang række konkurrenter herunder det nationale lotteri men også spil som EuroMillions. En undersøgelse offentligt gjort i The Times i USA foretaget af en Cambridge matematiker påviser at man i bingospil har større chance for at vinde end i Lotto. Undersøgelsen bygger op chancerne for at vinde stort i Bingo, set i forhold til chancerne for at score den helt store gevinst i Lotto.

 

Lotto Stadigvæk Mere Populært End Bingo

Dog er bingohallerne på tværs af Danmark ikke pakket med spillelystne mennesker, selvom oddsene er mere i spillerens favør end ved lotto. Dette hænger selvfølgelig blandt andet sammen med at præmierne værdimæssigt er mindre end ved lotto – hvor der er tale om mange millioner. Derfor opstår dilemmaet om man vil vinde flere penge eller have bedre chancer for at vinde, når man endelig spiller.

Ved at give online bingoverdenen chancen frem for at spille lotto har givet mange spillere og vundet stor popularitet ved de mange chancer for at vinde masser af penge. Nogle progressive spil, såsom Wing Bingo og Posh bingo’s ”Dream Of Dosh”, har trods alt mere end én million i præmiepenge. Følger man med i diverse bingoblogs vil man vide, gennem de mange historier, at tonsvis af spillere skovler hundredetusindevis af kontanter ind på bingospil.

Online bingo er dog mere end bare spil om penge, der er også et stort netværk at få. De mange chat rooms gør det muligt for spillere at interagere sammen, for derved at danne tætte relationer. Dette kender man også fra bingo i foreninger og bingohaller men det gør sig selvfølgelig også gældende i den virkelige verden.