Dansk producent af voks til håret

Den mest populære voks

 

Det er de færreste der ved, hvilket voksmærke der er det mest populære i Danmark, og det er med god grund. Der er jo egentlig ikke nogen fordel i at vide, hvilke voksmærker som andre foretrækker at anvende. Men derfor kan det være en fordel at vide hvilke voks andre bruger, når du selv skal finde den optimale til dit hår. Så har du måske gættet hvad artiklen her kommer til at handle om – nemlig voks, og nærmere sagt, ID hair hårvoks.

 

 

ID hair voks er et dansk voksmærke

 

Allerede nu, har du måske lært noget nyt – nemlig at ID hair, er et dansk firma, der står bag Danmarks mest anvendte voks. Selvfølgelig er det ikke modellervoks eller noget i den stil – ID hair står bag de mest populære voks til håret. Så er det bare et plus, at de kommer fra Danmark. De mange forskellige produkter fra ID hair (primært voks) bliver produceret i Australien, da de kan prale med at have mere ekspertise i produktionen af hårprodukter, og dermed kan vi også købe billig voks fra ID hair i Danmark, fordi produktionen ikke er lige så dyr, som mange andre voksmærker.

 

Voksen fra den danske producent er ikke populær på verdensplan

 

Voks er meget anvendt i hele verden, men den danske producent, ID hair, er ikke så populær. ID hair har ikke en stor markedsandel rundt om i verden – faktisk er ID hair mest populær i hjemlandet, og nogle få store lande i Europa, men andre steder i verden, bliver der ikke solgt voks fra den danske producent. Men det skal vi måske være glade for, for så har ID hair muligheden for, at fokusere 100 % på det danske marked, og udvikle produkter og i særdeleshed voks, som lever op til danskernes krav om hårprodukter. Så for os danskere, er det en fordel at voksen fra ID hair ikke er så udbredt i resten af verden, endnu. Vores danske voksproducent er ved at udvide markedet til Rusland og Østeuropa, så hvor længe vi kan prale med at have vores eget voksmærke, er stadig uvist. ID hair produkterne er enestående, og ligger sig i en hel anden boldgade end de resterende voksmærker vi har i Danmark – dermed vil ID hair voks også revolutionere voksmarkedet i de lande som de udvider til. Dermed er det også uvist om de resterende producenter af voks i landende hvor ID hair kommer forbi, vil begynde at producere andre former for voks, som ligger sig op ad de produkter ID hair kommer med. Men indtil videre har vi vores egen voks fra ID hair – vores egen producent af hårvoks.