Den nye sundhedstjeneste SearchCare.dk arbejder for at give den danske befolkning en bedre behandling i sundhedsvæsenet, ved at skabe en portal hvor man kan dele sine erfaringer med behandlere og behandlingsformer.
Selvom SearchCare.dk først blev online i slutningen af Maj 2011, råder det allerede over et behandlerregister på 1700 behandlere, og der kommer dagligt flere til.

Der findes mange sider hvor man kan finde en bestem behandler i en bestemt del af landet. Det er der ikke noget nyt i. Der findes også en del sider hvor man kan se bedømmelser for behandlere, det er heller ikke noget nyt. Problemet med sådanne sider er at de er alt for generelle. En behandler kan godt have fået topkarakterer, men for hvad? Er det fordi han/hun var flink, er det for behandling af rygskader, knæskader eller noget helt andet? Det er her SearchCare.dk er anderledes, og har sine spidskompetencer, der kan du nemlig bedømme behandlerne i den kategori der svarer til det du har fået behandlet eks. piskesmæld.
Søgningen gør brug af et fleksibelt system så du kan finde lige præcis det du vil. Søg f.eks. efter
fysioterapi i århuskranio sakral København eller mere målrettede søgninger såsom at finde Brande kiropraktik.
På SearchCare.dk kan du som nævnt også vælge at søge efter behandlere med gode kompetencer indenfor et bestem problem. Det betyder at du har mulighed for at lave en hurtig søgning på f.eks. gigt alternativ behandling, og derved finde en alternativ behandler andre brugere har gode erfaringer med at behandle gigt.

Tags:, , , , , , , ,