Det er blevet mode!

En del af Generelle Artikler | Skrevet af meme

Tiderne skifter, og det gør moden ligeledes. Derfor er det ikke overraskende, at solbriller og smykker er blevet mode accessories, som vægter på lige fod med det tøj man bære.

Ja tingene har faktisk udviklet sig så meget, at især smykker og solbriller er blevet uundværlige mode accessories, som bæres både sommer og vinter. Både til hverdag og til fest. Og derfor er det meget nødvendigt, at man har nogle moderne og smarte accessories, som giver ens outfit det sidste pift. Accessories som understreger de ting, som man ønsker at fremhæve hos en selv.

Smykker er ikke længere kun en kvindeting. Rigtig mange mænd bære halskæder, øreringe, ringe, armbånd osv, og gør det med stil. En af dem, som er gået forrest i denne trend, er den verdenskendte fodboldspiller David Beckham. Han har om nogen fået gjort det acceptabelt, at mænd var metroseksuelle, og at mænd sagtens kan bære smykker med stil.

Andre som har haft stor indflydelse på dette er de to amerikanere Marc Jacobs og Tom Ford. Marc jacobs, som idag er chef designer for Louis Vuitton, er en mand med stil, charme og evner til at designe produkter til både ham og hende. Han har gjort det acceptabelt at  mænd klæder sig med stil, og gør noget ekstra ud af sig selv.
Tom Ford, den tidligere Gucci chefdesigner, har især via sit job hos Gucci, designet spændende og nye produkter til mænd, som har rykket grænserne for, hvad man som mand kan tillade sig.

Det er dog stadigvæk kvinderne, som lægger sig i front, når det gælder accessories. Udvalget til kvinder er også langt større, og ofte mere indbydende end til mænd. Men der er ingen tvivl om, at dette vil ændres med tiden, og at herre smykker mm vil blive mere udfordrende.

Det bliver spændende at følge i fremtiden, hvordan udviklingen bliver, og om grænserne ændres mere end de allerede er blevet. Men en ting er sikkert, smykker og solbriller er og bliver uundværlige accessories for den moderne mand og kvinde!

Flere artikler af meme

Tags:, , , , , , , , , , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel