Vi kender det alle sammen!

Man har lige fortalt vennerne at man ikke kan forstå hvorfor de gider betale i dyre domme for at få lavet sin iPhone eller HTC telefon, istedet for bare at passe på den! 2 minutter senere ligger ens iPhone 4S på asfalten komplet krakeleret!

Heldigvis er der gode råd for det. Du finder nærmest ikke en lille flække uden der er en iPhone reparatør. Det er et simpelt job og koster efterhånden ikke alverden. Når iPhonen er så god som ny igen skal man da selvfølgelig have telefonen beskyttet! Først skal man have monteret noget beskyttelsesfilm, og det er forholdsvis nemt. Husk at gøre skærmen grundigt ren inden du monterer filmen. Når den er monteret skal du have beskyttet bagsiden også. Man kan enten vælge at købe covers der beskytter det hele, men jeg foretrækker at fronten altid er tilgængelig. Så jeg har valgt “bare” at smide et bagcover på min iPhone 4S. Der er mange covers at vælge imellem, så find det der matcher dig bedst!

Så skulle den være ude at verden, og den skulle nu have maksimal beskyttelse. Derfor ikke sagt at du kan behandle din iPhone som skidt (men så ved du jo også hvor reparatøren ligger), men du får lidt sikring af din iPhone!

 

/Adjø!

Tags:, ,