E-cigaretten er det nye og bedste alternativ til de almindelige cigaretter.

Det nye og moderne produkt som har revolutioneret rundt om i verden er E-cigaretten. Flere og flere er startet på E-cigaretten for at få et alternativ til de almindelige cigaretter.

Udviklingen er været helt abnorm, hvilket vil sige at der i dag er 150.000 dampere, som det populært kaldes i Danmark. Stigningen af dampere i Danmark ses hos mange som noget rigtig positivt, i og med at antallet af rygere af almindelige cigaretter er faldet. Hvilket betyder at vi nu lever i en sundere verden, end før E-cigaretterne kom på markedet.

Der er flere ting som gør det rigtig positivt ved E-cigaretten, det er ikke kun miljøet og omgivelserne omkring dig, som gør det sundere. Det er også betydeligt sundere for dig selv, da man ved en E-cigaret ikke får den dårlige ånde, samtidig med man også undgår de grimme pletter som man risikerer og få på sine tænder, hvis man ryger.

Det værste og måske også det mest skadelige ved cigaretter undgår, ved at skifte fra cigaretter til E-cigaretter. Tjærre i almindelige cigaretter er det som forkorter ens levetid, da tjærre klistre sig til ens lunger, hvilket kan føre til at man får vejrtrækningsproblemer.

Det eneste som almindelige cigaretter og E-cigaretten har til fælles er nikotinen. Det vil også sige at mange som har svært ved et rygestop, får det meget nemmere me E-cigaretten, da nikotinen er det som en ryger er afhængig af. Ydermere ligner E-cigaretten også en rigtig cigaret, hvilket betyder at man nemmere kan slippe de rigtige smøger, og derved slippe for de grimme tænder, og tjærre i lungerne.

Der er mange som gerne vil stoppe med at ryge, men alle har svært ved det, da der indtil for få år siden, ikke var nogle rigtig gode alternativer. Mange rygere har prøvet nikotin-plastre og nikotin-tyggegummi, men uden held. Det kan sagtens skylde at det ikke kun er nikotinen man er afhængig af, men det er følelsen af at have en cigaret i hånden. Det får man ved at købe en E-cigaret, da den ligner en cigaret, og der kommer røg ud, når du suger i den.

Til sidst er den almindelige cigaret utrolig dyr, og man kan derfor spare en masse penge ved at skifte til E-cigaret. Man kan spare mere end 30 % ved at skifter, hvilket er noget mange bør tage op til overvejelse. Da den har hjulpet mange andre til både rygestop, men også et bedre liv. Ens nærmeste, som dagligt går omkring en vil også få føle af et rygestop. Den farlige passiv rygning, vil også høre op.