E-cigaretter går ikke under rygeloven

Der er kommet nye rygestopsprodukter på markedet som skal gøre det nemmere for rygere at droppe deres dårlige vane. Mange rygere er meget villige til at gøre en stor indsats for at kvitte smøgerne, men der er mange få som virkelig går hele vejen i drømmen om at kunne kalde sig ”ikke-ryger”. Der findes både nikotin-tyggegummi og plastre som skal hjælpe rygeren med rygestoppet, men problemet er at det ikke rigtigt minder om at ryge på nogen måde. Derimod er det ku kommet elektriske cigaretter som rygeren kan benytte til hjælp. Den føles og ligner en rigtig cigaret, dog uden de skadelige stoffer som der findes i de normale tobakscigaretter. Der er også mange andre fordele ved E-cigaretten, da rygeloven efterhånden er blevet utrolig stram verden over. Den indgår nemlig ikke under rygeloven, så du kan nu ryge hvor du vil når du vil uden at skulle gå ud i det blæsende vejr, eller skulle tænke på at du påvirker en masse andre mennesker i det rum hvor du havde tænkt dig at ryge i. E-cigaretten er baseret på damp som bliver opvarmet af et batteri, derefter optager dampen nikotinen som man så inhalerer. Det er et sundere alternativ til normal tobaksrygning som går ind og skader dine lunger og i det hele taget dit helbred. Ikke nok med at du kan ryge når du har lyst uden at skade dig selv eller dine omgivelser, så vil du heller ikke lugte af tobaksrøg som du måske gjorde før i tiden. Mange mennesker har allerede prøvet denne elektroniske cigaret, og der er mange mennesker som har haft godt gavn af dette rygestopsprodukt. De er efter utallige gange endelig blevet røgfrie, netop fordi de ikke føler de mangler denne ”rygning” da de kan ryge på deres e-cigaret.

Også mange kendte har valgt at tage denne nye ”dille” til sig, da de godt kan se det smarte i at sparer sit helbred, samtidig med at sparer penge, men stadig have den samme følelse af ”smøgen”, som man jo kan sige er deres vane.

Det kan godt være man føler man har meget svært ved at skulle kvitte smøgerne, og at det føles umuligt for en. Men alt kan lade sig gøre, og man kan sagtens gennemfører hvis man virkelig gerne vil, e-cigaretten er ikke hele grunden til at man skal stoppe, men det er en meget stor hjælp for en. Man skal også huske på, at der er mange mennesker som har gennemført dette rygestop, så det er ikke umuligt at stoppe med at ryge.

Læs mere om sundhed og velvære på Sundhedsorakel.dk