El cigaretter

El cigaretter – en engangsinvestering til et længere liv.

 

Hvis du som dansker, har den dårlige vane at ryge. Så kender du garanteret faktummet, at folk kigger lidt ned på rygere rigtigt godt, da det efterhånden er blevet normalt, at man bare har den tildens til at kigge ned på dem, som har lidt anderledes dårlige vaner end man selv har.

Jeg skriver denne artikel. Til alle jer rygere, som gerne vil slippe af med smøgerne, men har super svært ved det og ikke kan overskue at gøre det på egen hånd. En stor del af denne artikel, vil nemlig handle om el cigaretter og disse El smøger effekt.

 Kan El cigaretter hjælpe med rygestop?

Som ryger, er noget af det aller værste, som tidligere nævnt, at alle kigger ned på en (eller mange gør i hvert fald). Derudover har man bøvlet af, at man stort set alle steder, skal stå i små båse for at ryge. Man står faktisk akkurat ligesom en flok køer, lige før de skal malkes. På ræd og række uden specielt meget plads og i rygeskure, som lige så godt kunne have været noget, der var blevet smidt ud af en stald, fordi det simpelthen var for grimt, gammelt og ulækkert til, at nogle af køerne ville være i nærheden af det længere.

Dette er blot et af mange argumenter for, at du bør stoppe med at ryge. Men det at stoppe med at ryge er ikke bare en fest, for rigtigt mange mennesker her i Danmark. Der er nemlig hele tiden nogen, som man gerne vil ud og ryge med og man ser cigaretter og cigaretskod overalt. Derfor kan det faktisk være utroligt fristende at hoppe direkte tilbage til denne dårlige vane eller bare lige tage den sidste cigaret. Akkurat ligesom de første 30 dagen tidligere havde været.

 

Hvis du gerne vil slippe af med smøgerne. Så har jeg den holdning, at du bør gøre det ordentligt, ved at smide lidt penge i nogle hjælpemidler, som fx en eller flere el cigaretter, som kan hjælpe dig igennem hele forløbet. Disse el cigaretter er nemlig så smarte, at de giver dig din daglige dosis nikotin, således at du ikke bliver fuldstændigt rastløs, når du lige pludseligt ikke får noget som helst nikotin, hvor du før var vant til at indtage en masse, hver evigt eneste dag.

 

Et par el cigaretter, kan også være det, der får dig til at stoppe helt med at ryge over sigt, da det holder dine fingre i gang, således at du stille og roligt kan vende dig til, ikke at skulle bruge fingrene mere, som du ellers havde været så vant til fra de almindelige cigaretter, som du måske har holdt ved i 5, 10 eller måske 50 år, hvilket mange efterhånden har gjort, hvorefter de lige pludseligt beslutter sig for, at stoppe helt med at ryge.

 

Hvis du endnu ikke mener, at du er klar til at stoppe helt med at ryge, helt uden nogle som helst hjælpemidler. Så synes jeg helt klart, at du skal anskaffe dig en eller flere el cigaretter og se at komme i gang med at droppe de der cigaretter for alvor, således at du kan vende tilbage til dit ”almindelige” liv igen, så hurtigt som overhovedet muligt!