En kro ved Gudenåens vande

De fleste kender det. Feriedagene presser på, og man har ingen anelse om hvad man skal bruge fritiden til. Økonomien rækker måske ikke ligefrem til drømmescenariet, men så er det jo altid godt at der er alternativer.

Ferie herhjemme
For mange er den optimale ferie en tur til de varme lande ved en lækker sydeuropæisk sandstrand, men med sydens høje sol kommer høje priser.
Der er masser alternativer til ferie i syden. Herhjemme er der rige muligheder for miniferier eller golfophold kombineret med gode spisemuligheder og alt sammen til en overkommelig pris. Findes der noget hyggeligere end at sidde til bords med sine nærmeste, alt imens man nyder en rødspættefilet serveret med kartofler og persillesovs, i selskab med den velkendte og lune krostemning? Efter en god middag kan man så nyde den danske solnedgang ved Gudenåens bredder eller kaste en snøre i vandet og lade familiens yngste trække fangsten i land.
Lige præcis dette finder du hos mange af de danske kroer.

En kro med mange muligheder
Udover at være et hyggeligt og idyllisk sted, hvor man kan nyde en god middag med familien har kroerne et væld af forskellige tilbud til at dække forskellige behov.
Der er mulighed for at overnatte i rumlige værelser med en hjemlig idyl, hvis der blot skal sørges for dig og din familie eller du kan lejelokaler til den runde fødselsdag eller sågar dit kommende bryllup. Så hvad enten man søger fest- eller bryllupslokaler så tilbydes det på mange af de danske kroer. Personalet vil sørge for at tage sig godt af alle gæsterne om så det er fødselaren eller familiens små, der har behov som skal dækkes. Kroerne bærer nemlig præg af den tryghed og varme som ellers kun opleves derhjemme, og overalt gør krofædrene sit bedste for at opretholde denne hjemlighed, så gæsterne så vidt muligt kan føle sig glade og tilfredse.

Gastronomisk fornøjelse
De fleste, der har spist på kro, kan understrege at der stort set aldrig er en finger at sætte på køkkenchefens præstation. Retterne er altid tilfredsstillende og mættende. Bøfferne er saftige, laksen tilpas stegt og man får næsten lyst til at sluge bearnaisesovsen for sig selv. Med den gode mad sikres en god stemning, der lægger det bedst mulige grundlag for en hyggelig og gennemført aften.
En tur på kroen kræver ikke den store forberedelse og er ofte resultatet af en familie eller nogle venner, der tænker at det er tid til en hyggelig aften. Lige netop dette gør kroopholdet helt særligt. Noget spontant og impulsivt trækker ikke de store forventninger med sig og derfor er en aften på kroen altid en sikker succes.