En ny verden af solbriller

En del af Generelle Artikler | Skrevet af meme

De sidste par år har store mærker som Gucci solbriller, Tom Ford solbriller, Dior mm siddet tungt på salget. Det har været dem, som sammen med Ray Ban og Oakley, har sat dagsordenen og styret moden.

Men imellem tiden er en engelsk designer med stor succes i England såvel som Italien kommet på banen. Hans navn er John Richmond. Det lyder måske ikke vildt bekendt blandt danskere endnu, men bare vent.
Hans evne til at skabe solbriller af en helt ny karakter er unik, fantastisk og med stort internationalt potentiale. Richmond har haft succes med hans dyre designer tøj i mange år, og det er få år siden, at mærket lavede den første solbrille kollektion.
Men det er gået sindsygt stærkt! John Richmond solbriller dækker det hele. Der er tidsløse og klassiske designs, egne fortolkninger af kendte styles og et enormt udvalg af egne kreationer, som ingen har overgået i årevis. Ja selv Tom Ford blegner rent kreativitets mæssigt ved siden af.
Jon Richmond henvender sig til dem, som vil være moderne, skille sig ud fra den kedelige mængde. Dem som sætter mode højt på dagsordenen, og gerne vil vise dette.
Solbrillerne bliver produceret af Allision i Italien, og det er derfor made in Italy, når det er bedst.

Så vil du se dig om efter nogle nye solbriller, som er anderledes og unikke på den fede måde, så er John Richmond absolut et kig værd! Du bliver ikke skuffet :)

Flere artikler af meme

Tags:, , , , , , , , , , , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel