En Træstub i haven skal Rodfræses.

Rodfræsning

Kører du slalom mellem gamle træstubbe når du slår græs?

Er du også træt af at køre udenom de træstubbe, der står rundt omkring i haven, så er det på tide at få gjort noget ved det og græsslåningen kommer til at gå nemmere.

Har du prøvet at grave en trærod op?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, kan du måske også svare ja til, aldrig at gøre det igen. Nogle træstubbe er bare for store til at grave op, såfrem du ikke ønske et kæmpe hul i havens plæne.

Når du prøver på at grave en rod op, så ender det ofte med knækkede spader og hakker. Nedslidte kæder på motorsaven og en ryg der radbrækket. Stubben står der stadig med et hul omkring, og du skal til kiropraktoren for at få rettet ryggen på plads igen.

Tag kontakt til en med det rette værktøj

Tag kontakt til et professionelt træfældningsfirma, de har altid en rodfræser. En rodfræser er en maskine, der er designet til at fræse træstubbe, rødder og andet genstridigt, der vokser op af jorden.

Rodfræsning af stubbe og rødder er en nem, hurtig og effektiv måde at slippe af med de irriterende stubbe.

Hvad koster det?

Få et tilbud på din rodfræsningsopgave. De penge du bruger på en rodfræsning, er kun en brøkdel af hvad du skal lægge hos kiropraktoren, hvis du forsøger dig med at opgrave roden med håndkraft.

For trapper i høj kvalitets træ, Kontakt Trappefabrikken A/S