Det lyder næsten for godt til at være sandt. Kan det virkelig passe?

Jo, det kan det godt, for uret udsender store mængder negative ioner. Forskere har igennem lang tid anerkendt, at negative ioner har en gavnlig virkning på kroppen. Uret som kaldes et silikone ur og har indbygget turmalin krystaller, som udsender store mængder negativ ioner.

Forskningen har gentagne gange påvist, at de negative ioner modvirker træthed og har en en helsende effekt på helbredet. De er med til at forbedre det autonome nervesystem, immunforsvaret og stofskiftet. De negative ioner forbedrer lunger og luftveje og gør at f.eks. sår heles hurtigere, da baktiere hurtige dræbes. Grunden til at det kan lade sig gøre er, at de negative ioner hurtigt optages i vores blod og derfor påvirker alle celler i kroppen positivt

Du har højst sansynligt selv været under påvirkning af negative ioner og oplevet, at du har følt dig frisk og fuld af energi. Du bliver f.eks udsat for en stor mængde negative ioner, når du går en tur på stranden eller befinder dig i bjergene. Her har du sikkert oplevet en lykkefølelse og eufori i den vidunderlige natur. Det skyldes nemlig at indholdet af negative ioner i luften er meget højt.

Sportsfolk bruger også specielle sportsure eller halskæder, som udsender store mængder negative ioner for at opnå bedre sportslige resultater. Uret er nu blevet produceret i en version, der er meget smart. Uret er lavet af silikone, som ikke irreterer huden og fås i mange forskellige frække farver. Især unge mennesker har fået interesse for urene og bruger dem som funktionelle armbånd, hvor mange farver sættes sammen.

Dette er blot endnu et eksempel på funktionel påklædning, som vil blive mere og mere udbredt i fremtiden. Flere steder på nettet kan silikone ure nu købes online.

Artiklen var leveret af Markedsindex.dk som forbeholder sig alle rettigheder.

Flere artikler af jh

Tags:,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel