Får du stadig tilbudsavisen med posten?

Mange får stadig tilbudsaviser med posten, selvom de også kan læses online. Det skyldes at rigtig mange foretrækker den fysiske avis frem for den digitale, da den er lettere at have med at gøre. Den fysiske tilbudsavis er nemmere at gå til, da man ikke skal starte computeren hver gang. Desuden kan man også tage avisen med sig overalt, for eksempel i bilen, i centeret og lignende. Disse synspunkter er de mest anvendte blandt folk der foretrækker den fysiske udgave,

Dog kan der præcis opnås samme muligheder, sålænge man blot har en smartphone. Man kan godt tro at målgruppen for de fysiske aviser, er den lidt ældre generation som har været vant til den fysiske udgave i mange år. Det ændrer dog stadig ikke ved at de samme muligheder ligger lige for. De mange udbydere af aviser gør det som regel meget læsevenligt blandt folk der anvender smartphones, så man nemt kan finde tilbud, lave indkøbskurv og meget andet. Processen kan sagtens laves i hånden, dog sparer man tid og får flere funktioner med smartphonen.

Enten får de forskellige udbydere som bilka, netto og lignende deres tilbudsaviser mobiloptimeret eller også anvender de et 3. parts program. Dog igen er folk forskellige og derfor vil der altid være nogen som foretrækker den fysiske udgave frem for den digitale. Om man kan lide det eller ej, så er det en smagssag.