Fiskegrej Online

Når du planlægger at fiske kan du fiske i ferskvand (sø, flod) eller saltvands fiskeri (fra båd eller kysten). På grund af at fiskeudstyr og fiskegrej findes i forskellige typer og varianter, er det svært at finde det rette som nybegynder, men dog kan de erfarne lystfiskere finde det rigtige fiskegrej til enhver situation.

Fiskestænger findes i mange forskelige typer og varianter. Du kan købe fiskestænger til fiskeri fra båd, i ferskvand ved sø, i floder, fluefiskeri, ved stranden, og fra klipperne. Tricket er at få en fiskestang, der kommer til at opfylde de krav, du bør have.
Når du køber din første fiskestang bør du overveje, steder, hvor du kommer til at fiske oftere og i henhold til, at købe dit fiskeudstyr og fiskegrej. Køb en fiskestang, der overholder dit budget, men det uden at gå ned i kvalitet samt at de opfylder dine krav til det fiskeri du skal bruge fiskestangen til. Glasfiber fiskestænger er en god start, da de er stærke og holdbare. Det gør ikke noget hvis du taber den, i modsætning til de meget skrøbelige grafitstænger!

Det vigtigste ved en fiskestang er normalt længde, kastevægt og sammensætning. For fiskeri ved stranden skal der bruges større fiskestænger hvilket er bedre, forudsat at du er en fuldt udvokset voksen. Børn er bedre stillet ved hjælp af små fiskestænger til stranden, da de er nemmere at håndtere. Ferskvandsfiskeri, fiskeri fra klipperne og fiskeri fra båd kan gøres med en mindre fiskestang, men bådstænger har en tendens til at være lidt mindre fleksible. Der er et stort udvalg af fiskestænger, som du kan få på www.ProFishingStore.dk.