En flot og dekorativ sparebøsse med Lucky Luke, Obelix eller Barbapapa eller en af de mange andre muligheder er oplagt at give til alle tegneseriefreaks, -elskere og -samlere. Nu kan han eller hun nemt spare op til hobbyen og hver dag glæde sig over den flotte figur.

Obelix med favnen fuld af penge

Obelix-sparebøsse

Den godmodige, romerbankende, vildsvinelskende, gæve galler, der faldt i gryden med trylledrik som barn, hedder Obelix, og han er galleroprøreren Asterix’ bedste ven. Sammen er de to frontfigurerne i den lille gallerbys ensomme kamp mod romerne, der har besat resten af Gallien.

Med sin trinde krop og generte opførsel er Obelix den figur i Asterix-universet, alle tager til sig sammen med Obelix’ trofaste hund Idefix, der også findes som sparebøsse. Obelix er rummelig af natur, og den måde han sidder på med masser af pengesække giver mulighed for at spare meget op i lang tid. Se mere om Obelix-sparebøssen her.

Lucky Luke og Ratata i tønde

Lucky Luke-sparebøsse

Han er som bekendt hurtigere end sin egen skygge, og al den intelligens Luke besidder, mangler Ratata totalt. Lucky Luke og Ratata er sammen med Lukes trofaste hest, Jolly Jumper, altid på farten og de bliver, som regel ufrivilligt, involveret i diverse sager, hvor Dalton-brødrene ofte også er indblandet.

Vi elsker alle det kære, lille kræ - måske på grund af Ratatas enfoldighed og nok også fordi han jo er lidt nuttet. Når han sidder sammen med Lucky Luke i tønden klar til at give desperadoerne tørt på, kan man ikke lade være med at trække på smilebåndet. Den store tønde gør det til en af de mest rummelige sparebøsser. Se mere om Lucky Luke-sparebøssen her.

Smilende Barbapapa

Barbapapa-sparebøsse

Denne figur kender mange af os fra vores barndom, og vores børn ser i dag selv Barbapapa-familien i tv. Barbaerne er unikke fordi de kan omforme sig selv. Normalt er de bare en stor blop næsten uden aftegninger. Hvis de har behov for en kuffert, en bil, et fly eller andet, kan de bare forme sig selv som det.

Barbapapa er sammen med Barbamama, og de syv barba-børn et hit fordi de er meget økologisk bevidste og samtidig et eksempel på den perfekte kernefamilie, der holder sammen og samtidig består af ni unikke individer. Barbapapa-sparebøssen lyser op i stuen med sin pinke farve. Se mere om Barbapapa-sparebøssen her.

Købe sparebøsser

Disse sparebøsser er desværre ikke så nemme at finde i almindelig handel. Til gengæld kan de købes på nettet hos hobby- og legetøjsbutikken OnkelCarsten.dk.

Sparebøsserne er fremstillet i holdbar, giftfri plast og flot malede. De er alle originale licensprodukter, og derfor ligner figurerne perfekt deres tegnede forbilleder.

Flere artikler af Carsten

Tags:, , , , , , , , ,