Gode ting ved E-cigaretten

Som mange har fundet ud af, er der kommet mange nye alternativer til rygning, og som i virkeligheden skal hjælpe rygeren med at kvitte cigaretterne på længere sigt.

Det har hjulpet rigtig mange mennesker med at komme af med deres dårlige vane som de har haft i meget lang tid, og som ødelægger rygerens lunger ved vedvarende rygning. De forskellige alternativer vil passe til forskellige mennesker, da der ikke er nogen som er ens, dette gør at nogle foretrækker en måde mens der er andre rygere som foretrækker et par andre måder at skulle gennemfører sit rygestop på. De alternativer som jeg snakker om er f.eks. tyggegummi og plastre med nikotin, det er meningen at de skal kunne holde folk fra tobakscigaretten da de indtager nikotin gennem et plaster og tyggegummi f.eks. problemet ved disse metoder, er at du ikke har følelsen af at du ryger en normal cigaret. Dette kan godt blive et problem på længere sigt, da rygeren er vant til at skulle have en cigaret i munden ofte, og derfor er det ikke kun det at indtage nikotinen som gør det svært for rygeren at stoppe, det er hele følelsen af at ryge denne cigaret som de har røget i evt. årevis. Dette er en af grundene til at den elektroniske cigaret er blevet så populær, for ikke nok med at du indtager din nikotin gennem denne cigaret, så har du også hele denne følelse af at du sidder og ryger på en rigtig cigaret, hvilket er meget vigtigt for mange mennesker, da nogle synes det er utroligt socialt at sidde og ryge cigaretter, og der kan man jo benytte sin e cigaret imens de andre ryger den skadelige tobakscigaret.

Når man har købt sin E-cigaret, starter man måske med at ryge det niveau der svarer til en normal tobakscigaret, men efter noget tid vil man finde ud af at man begynder at ryge mindre, og har derfor heller ikke ligeså meget brug for denne nikotin, da man på en måde er blevet mere ”afvænnet”. Så man skifter sin styrke til Light versionen og indtager dermed det halve nikotin end hvad man ellers havde været van til.

Når man er kommet så langt hen at man ikke rigtigt har brug for denne nikotin længere, kan man begynde at ryge de nikotin frie cigaretter. Så er der kun tilbage at skulle af med denne ”vane” med at have en cigaret i munden, og mellem hænderne.

Man kan selvfølgelig også blive ved med at ryge de nikotinfrie, da det er som at ryge vanddamp, altså neutralt.

Det er en meget effektiv måde at fuldføre sit rygestop på, og mange mennekser har været utroligt glade for dette produkt, da de endelig har haft held med at kvitte smøgerne. Dette skulle gerne gøre at nogle folk får lidt mere håb i forhold til at kunne gennemfører deres rygestop, da mange ser det som en meget svær ting, og næsten umulig, men det er det bestemt ikke, mange mennesker har taget skridtet og opnået success, så der er også håb for alle andre som ønsker samme success.