Godmorgen hygge

En del af Generelle Artikler | Skrevet af Mweis

Det er rigtig hyggeligt  at sidde og se Godmorgen Danmark, mens Kaffen bliver drukket og morgenmaden spist. I denne kolde tid, foregår det med et tæppe over benene og stearinlys tændt.

 Mens fjernsynet køre, kan man  godt få lavet noget arbejde på computeren, som at lave noget søgemaskineoptimering for det lokale trykkeri. Arbejdet behøver ikke al min opmærksomhed, og derfor kan jeg stadig følge med i hvad der sker i Godmorgen Danmark.

I dag lyttede jeg ekstra efter, da jeg hørte filmanmelderne fortælle om “Miraklet i Lourdes”. Grunden til jeg pludselig lyttede ekstra opmærksomt, var fordi filmen handler om en kvinde med sclerose, som tager til et Helligt sted i Frankrig, hvor man kan blive helbredt, hvis man beder om det. JEG har sclerose, og har et meget stort ønske om at bliver rask igen. Det samme ønsker jeg naturligvis  for alle andre syge mennesker.

Jeg læser alt om sclerose, fagligt og bare artikler om folk der har sclerose i  aviser og magasiner, og hver gang jeg høre/læser om noget som hjælper på sygdommen, begynder jeg at håbe.

Dette  var  KUN en film om en scleroseramts helbredelse, så denne gang, jeg begyndte ikke at håbe på noget.

Det at jeg har sclerose kan ses i mit arbejde med linkbuilding. På den måde, at jeg indimellem skriver artikler om sclerose. Jeg henviser  til scleroseforeningen og til alt det materiale man kan få på tryk  derfra og alt det man kan læse på nettet via foreningen.

Flere artikler af Mweis

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel