Hvis man har valgt at få hund, så er der mange ting som man skal se efter. Først og fremmest vil jeg sige, at der ikke skal være udsigt til problemer i økonomien! En hund koster penge, og der kan komme uforudsete omkostninger til operationer, hvilket kan blive ret dyrt. - For ikke at glemme medicin o.l.

Hunde til salg er typisk heller ikke specielt dyre, da det i dag er blevet en smule fint med hund, og de forskellige hunderacer skal have en renere og pænere stamtavle, hvilket koster ekstra.

Hunde koster penge

Hvis man ikke har råd til at give 8-20.000 kr., hvilket hunde til salg typisk koster, så kan man besøge et hundeinternat, hvor de også har mange forskellige hunderacer. Der vil man kunne finde den hund, som der passer til familien, og de har helt sikkert også hundehvalpe, hvis det er et krav. Nogle vil dog mene, at det ikke gør noget at få en fuldvoksen hund, da man så ikke skal igennem for meget hundetræning, og den er renlig fra starten.

Jeg vil vælge et hundeinternat

Jeg selv har brugt meget tid på det med hunde til salg, og jeg vil derfor ikke vælge hundehvalpe, da jeg har for travlt. Derfor vil jeg også bruge et hundeinternat, da det også er hunde som har haft en svær start, og det er dem som jeg gerne vil hjælpe. - Hvilket hundeinternat jeg ville vælge, det kan jeg ikke sige endnu, da jeg ville kigget meget rundt.

De dyre steder med hunde til salg skal nok afsætte alle hvalpene, og hvis ikke, så beholder de dem typisk bare selv.

Du kan læse mere om de forskellige hunderacer her.

Flere artikler af krausing

Tags:, , , ,