Inden for de seneste år er der dukket nye hair extensions metoder op. I denne guide giver vi et overblik over de forskellige metoder.

Clip On Extensions

Clip-On metoden er den nemmeste og mest populære, som giver dig langt og fyldigt hår på 5 minutter. Et sæt extensions består som regel af 7 baner med clips i toppen, så du hurtigt kan fæstne dem fast på dit eget hår. De er lige så hurtige at tage af igen.

Se clip on extensions hos FashionGirl.dk >
Se clip on extensions hos iHair.dk >

Tape On Extensions

Tape On Extensions fæstnes fast til dit hår med tape. Tapen holder ca. 1-2 uger før håret begynder at sidde for løst. Du kan altid sætte nyt tape på dine extensions, så de holder længere. Denne metode er velegnet til dig som har tyndere hår, og som ønsker mere fylde.

Se Tape On extensions hos FashionGirl.dk >
Se Tape On extensions hos iHair.dk >

Hårtrenser

Hårtrenser et langt ”gardin” af hår, som du kan lave dine egne hair extensions med. Ved at klippe håret op i baner, så kan du sætte clips på eller tape og derved lave dine egne clip on extensions eller tape on extensions. Denne metode er velegnet for dig, som ønsker selv at definere størrelsen af håret. Typisk får du også mere hår for pengene med denne metode.

Se Hårtrenser hos FashionGirl.dk >
Se Hårtrenser hos iHair.dk >

Hot Fusion Extensions

Hot Fusion er en relativt ny metode. Her skal du svejse dine extensions fast med en hot fusion connector. Håret giver et langtidsholdbart resultat. Jeg vil anbefale at du ikke selv montere hot fusion extensions, men i stedet overlader det til en professionel frisør eller hos din hair extensions salon.

Se Hot Fusion extensions hos FashionGirl.dk >
Se Hot Fusion extensions hos iHair.dk >

Cold Fusion Extensions

Cold Fusion Extensions er en ny metode til påsætning af hair extensions. Metoden er kendt for at være meget skånsom, da der hverken bruges lim, tape eller nogen form for varme. Totterne kan nemt og smertefrit fjernes igen ved hjælp af en hårtang. Med Cold Fusion metoden benyttes små totter, som sættes fast på dit eget hår med små mikroringe

Se Cold Fusion extensions hos FashionGirl.dk >
Se Cold Fusion extensions hos iHair.dk >

Syntetiske Hair Extensions

Du får klart det bedste resultat ved at vælge hair extensions, men hvis du ikke bryder dig om tanken om ægte menneskehår eller synes at ægte remy hår er for dyrt, så er syntetisk hår et godt alternativ.

Se Syntetiske extensions hos FashionGirl.dk >
Se Syntetiske extensions hos iHair.dk >