Markedet for de såkaldte hair extensions er i eksplosiv vækst i Europa - og ikke mindst i Danmark. For mange piger er det helt almindeligt at isætte hair extensions - enten for at få længere hår, mere fyldigt hår eller for at få striber med en anden farve end den, pigen har normalt.

Den danske grossist for Inebrya hårprodukter samt hair extensions fra Kina - be-delicious ApS - får ofte spørgsmålet: “Hvor kommer håret til hair extensions fra?”. Og det er der ikke noget at sige til, for med det enorme salg af extensions i verden, skal der uhyrlige mængder hår til.

Store forskelle

Der er meget stor forskel på kvaliteten af det hår, der anvendes til at fremstille hair extensions. Faktisk er det ikke uvæsentligt, til hvilket marked der skal fremstilles extensions til. Håret skal nemlig helst være så lig den gængse hårtype i det pågældende land som muligt.

Skandinavisk hår minder strukturmæssigt meget om kinesisk hår, og derfor er de bedste hair extensions til danske piger fremstillet af hår fra Kina. Alle extensions farves alligevel, så det er uden betydning, at det kinesiske hår er sort.

Også Indien leverer store mængder hår til verdensmarkedet - men slet ikke i samme kvalitet som den kinesiske.

Håret klippes af piger, der får betaling for det - ganske enkelt. Og det er godt betalt set med lokale forhold. Derfor er der mange unge kinesiske piger, der lader deres hår “høste” adskillge gange i deres ungdom.

Ægte, kunstigt eller blanding?

Hair extensions kan fremstilles af 100 % menneskehår, i en blanding af menneskehår og syntetisk hår eller som 100 % syntetisk. Den suverænt bedste løsning er 100 % menneskehår - selv ikke den fineste kvalitet af syntetisk hår kan leve op til det, ægte hår kan.

Ofte betegnes ægte hår som Remy eller Remi hår - men faktisk er det lidt forkert. Ægte hår behøver ikke altid være i Remi kvalitet. Et Remi hår er samlet, så stort set alle hårstrå ligger i samme retning. Dette er ret væsentligt, for ligger bare 15-20 % af hårstråene i en andne retning, vil en almindelig børstning toupere de hår, der ligger “omvendt”.

Ordentlig produktion og kvalitet

Firmaet be-delicious Aps, der driver webshoppen www.bd-store.dk har “egen produktion” i Kina på værksteder, som firmaet jævnligt besøger - og som firmaets repræsentanter i Kina har under streng kontrol. Det betyder, at alle hair extensions importeret af be-delicious / bd-store.dk er fremstillet under ordnede forhold og uden brug af børnearbejdere.

Charlotte Rosenstand, direktør i be-delicious ApS, fortæller: “Der er utroligt meget skidt på markedet, når det gælder hair extensions. Meget indkøbes via portaler som Ali-Babba og lignende steder, og der er bare slet ikke styr på kvaliteten. Ofte er der blandet syntetisk hår i, farverne er helt tossede eller håret stinker af giftige kemikalier, når det pakkes ud. Det var på den baggrund, vi gik ind i markedet, rejste Kina tyndt og sikrede os de bedste leverandører med styr på kvalitet og miljø. Det var besværligt og ikke billigt, men det har vist sig at være det hele værd. I dag er vi kendt som leverandør af noget af den bedste kvalitet på markedet, og det giver trofaste og glade kunder”.

Firmaet be-delicious ApS er også eneimportør for Danmark af de ret eksklusive hårprodukter fra Inebrya, der blandt andet er kendte for, at flertallet af produkterne er uden de skadelige parabener. Det har gjort hårserierne meget populære hos gravide for eksempel - ikke mindst fordi Inebryas hårfarver samt børneserie er uden parabener, allergener og sulfater.

Flere artikler af SEO med Rosenstand

Tags:

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel