Nu er foråret endelig kommet, og om ikke længe, så kommer sommeren. De sidste par dage har været dejlige med lækkert solskin og perfekt til en tur i haven. Ude i haven kan du gå og smile lidt af fuglefløjt og duften af alle grønne planter der vokser op.

Når man lige har slået græsset, så er der en helt speciel duft i luften, som har et eller andet helt specielt over sig. Det er hele arbejdet med græsslåmaskinen værd - også selvom man bliver stukket af myg og andet kryb kravler rundt på en.

Noget der kan peppe haven lidt op, er at have nogle billige fliser som kan pryde haven. Når man har de helt rigtige farver, behøver de ikke være dyre, og det er muligt at få enten en flot terasse eller indgang til haven.

Få ordnet alt havearbejdet her i maj og juni måned, så du er 100% klar til at nyde juli og august måned som forhåbentlig med den lange vinter bliver ekstra varm og dejlig. Jeg ved i hvert fald at min hængekøje bliver slidt denne sommer, og der ligger allerede kolde øl i køleskabet der bare skal nydes i haven.

Flere artikler af Brian Brandt

Tags:, ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel