Det kan være svært at finde på gaver i almindelighed - hvor det kan være supersvært at finde på gaver til ældre mennesker.

De har i forvejen det meste og de fleste i den lidt ældre generation kræver ikke det store, og har nok ikke det sammen forbrug af materielle goder, som yngre personer har!

Så rådene kan være mange og dyre for hvad giver du egentlig som den perfekte gave til bedstefar, som han bliver oprigtig glad for og vil bruge dagligt?

Et godt bud kunne være en Senior Mobil til udskiftning af den gamle om meget lille mobil eller som en ny mobil for første gang.

Vi kender det nok alle sammen, hvor tit har vi ikke siddet til en familiefest og set på ældre mennesker fumle med deres mobil, hvor de ikke for godt kan se displayet, ramme tasterne da det er små eller høre mobilen når den ringer, da den ringer lavt.

Doro producerer Seniorvenlige Mobiltelefoner til seniorer og svagtseende mennesker med vægt på det enkle og brugervenlige.

Doro 332 har egenskaber store taster, stort display, høj ringetone, forstærket lyd og brugervenlig menu.

Derudover har modellen bordoplader, særkilte taster til låsefunktion og SMS funktion.

Der er tale om enkel og brugervenlig mobil, som kan ringe og afsende SMS uden de store dikkedarer.

Har bedstefar lidt mere teknisk indsigt og vil gerne have flere funktioner, kan du kigge nærmere på Doro 610 som kommer med bluetooth, kamera og særskilt tryghedalarm.

Tryghedsalarmen har den funktion, at brugeren kan trykke på en særskilt råd alarmknap, hvor et telefonnummer er forprogrammeret at ringe til, hvis uheldet skulle være ude.

Der findes efterhånden en del seniorvenlige mobiler fra Doro, men de 2 ovennævnte er de mest gængse og solgte lige nu på det danske marked og du får hvad du betaler for - så enkelt er det!

Priserne starter typisk fra 28 kr./md og opefter med en mobilaftale.

God fornøjelse med af finde fødselsdagsgaven til bedstefar :)

 

 

Flere artikler af teleon

Tags:, , , , , , , , , , , , , ,