Hvilken cykel skal være barnet første

En løbecykel er oftest barnet første cykel. Førhen var det altid den trehjulede cykel, som kunne rende med den betegnelse, men for bare 15 år siden, var der ingen eller i hvert fald meget få, som vidste hvad en løbecykel var. En løbecykel kaldes også for en sparkecykel eller en balancecykel og er en cykel uden pedaler. Cyklen har et sæde, et styr, et stel og to hjul. Barnet kommer frem ved at sidde på sadlen og bruge benene til at sparke sig selv frem med. Heraf kommer ordet løbecykel også, eftersom barnet faktisk bruger benene på samme måde, som når de løber. Der er blot den forskel, at de sidder på sadlen og derfor på en måde faktisk nærmere cykler.
En af de mest populære løbecykler er en løbecykel fra Puky. Grunden til at netop denne model er så populær skyldes, at den fås til billige penge og at den fås i flere størrelser. Puky er nok oprindeligt mest kendt for deres børnecykler, men er også efterhånden blevet godt kendt for både løbecykler og for deres trehjulede cykler. Puky er ikke specielt billige med hverken børnecykler, løbecykler eller trehjulede cykler, men de har en klar fordel i forhold til rigtig mange andre producenter af disse børneartikler. Pukys helt store force er design. Hvor mange af de andre producenter kan være noget tamme at se på, så lave Puky deres produkter i flotte farver og med et virkeligt lækkert og enestående design. Deres produkter er som nævnt ikke de billigste, men de er tyske og ordsproget omkring tysk grundighed kommer helt til sin ret, når man taler om Puky og de produkter, som de laver til børn.
Hvis du står og mangler en ny løbecykel, trehjulet cykel eller andet, så kig forbi denne hjemmeside, hvor der er rigtig mange gode råd at hente i forbindelse med indkøb af børneartikler.