Hvordan indsætter jeg min Adsense kode

For at kunne tjene penge på artikeldatabase.dk kræver det at du har en Google Adsense konto. Hvis du ikke lige ved hvad det er, vil jeg anbefale at du først læser artiklen - hvordan tjener jeg penge på artikeldatabase.dk.

I den artikel fortæller jeg, at du har behov for en Adsense konto. Denne artikel forudsætter, at du nu har oprettet sådan en konto. Det er gratis og nemt og kan gøres lige her - Opret en Google Adsense konto.

Du skal bruge dit Publisher ID fra Adsense

Det du skal indsætte i under menupunktet “Mine Adsense info” øverst til venstre, se følgende screenshot, er dit Publisher ID.

adsense kode

Det finder du ved at logge ind på din Google Adsense konto og oprette en Adsense kode. Det viser jeg lige step for step her.

Når du er logget ind, trykker du på faneblandet (1) “Adsense-opsætning” og efterfølgende (2) “Adsense til indhold”.

adsense-01

Derefter klikker du på “Fortsæt” i bunden af dette vindue.

adsense kode

Derefter trykker du bare på fortsæt i bunden af vinduet et par gange mere.

Skærmbillede 2009-12-16 kl. 21.03.21

Indtil du kommer til en knap der hedder “indsend og få kode” dukker frem. Klik på den.

google adsense

Så kommer du nemlig frem til det stykke kode der er vigtig for dig. Herunder ser du mit Publisher ID fra Adsense. Det er det som er markeret i lys-blå. Min kode som jeg bruger for at vise mine artikler er altså - pub-1381422714371332

publisher-id-adsense

Nu har du dit pub ID, som du nu skal indsætte i din artikeldatabase.dk administration, under punktet “Mine Adsense Info” - som jeg også omtalte tidligere i denne artikel.

I mit tilfælde vil det se således ud:

Skærmbillede 2009-12-16 kl. 21.29.13

Og nu skulle du så være klar til at tjene en masse penge igennem artikeldatabase.dk - det eneste det kræver fremover, er at du skriver nogle rigtig gode og unikke artikler. Læs eventuelt mere om gode SEO tekster her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>