Hvordan tjener jeg penge på artikeldatabase.dk

Jeg fik spørgsmålet om “Hvordan tjener jeg penge på artikeldatabase.dk” og tænkte at det spørgsmål ikke kunne besvares kort i FAQ’en. Derfor en lidt længere uddybning her, som forudsætter, at du har oprettet dig som forfatter.

Du tjener penge igennem Google Adsense annoncer

Den måde du tjener penge på, ved at skrive artikler til artikeldatabase.dk er ved at du kan få dine Google Adsense annoncer vist.

Jamen hvad er Google Adsense? Prøv at kigge i toppen og bunden af denne artikel. Ellers får du lige et billede her:

Google adsense

De annoncer bliver helt automatisk sat ind på din artikel.

Du kan tilmelde dig Google Adsense helt gratis her. Det er gratis og næsten smertefrit.

Hvem betaler så pengene?

Det gør vidt forskellige virksomheder der ønsker disse reklamer vist på forskellige hjemmesider - deriblandt artikeldatabase.dk.

Hvilke, Hvorfor og Hvor meget

Lad os sige at Forlaget Myll som sælger ebøger, gerne vil have vist sine annoncer (lavet i Google Adwords) når folk søger på ordet ebøger. De laver så en af de små annoncer, som du kunne se på ovenstående billede. De siger til Google Adwords, at for hver gang der bliver klikket på sådan en annonce, så vil de betale max 20 kroner for det klik.

Nu skriver du så som forfatter en artikel her på artikeldatabase.dk, med ebøger som hovedemne. En god og unik artikel med ordet ebøger skrevet nogle gange i teksten.

Google Adsense kommer så forbi din artikel om ebøger og ser at den er meget relevant for Forlaget Myll, og helt automatisk indsætter Forlaget Mylls annonce på artiklen. (Det sker fordi jeg har indsat et stykke kode på artikeldatabase.dk, som jeg har fået af Google Adsense).

Når der så på et tidspunkt kommer en besøgende forbi og læser din artikel om ebøger - vælger at klikke på Forlaget Mylls annonce - så betaler Forlaget Myll 20 kroner for det klik til Google, og Google betaler så dig halvdelen. Det vil sige for det ene klik, modtager du 10 kroner.

Hvordan og hvornår udbetales pengene ?

Det er Google som betaler dig, enten igennem en check de sender til dig, eller hvis du har givet dem dine bank oplysninger, kan de overføre dem til din konto. De udbetaler først penge, når du har tjent mere end 600 kroner.

Men jo flere artikler du skriver, med høj relevans, jo hurtigere vil du komme til at tjene de 600 kroner.

For at du kan få udbetalt de penge, skal du så lige have oprettet en Google Adsense konto - og det gør du lige her.

Når du har oprettet en konto hos Google Adsense - kan du læse mere om hvordan du finder dit Publisher ID i denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *