Når du flytter fra et sted til et andet inde i storbyen København er der altid en del arbejde og stres ind over, og derfor er det oftest det mest hensigtsmæssige at overlade opgaven til et professionelt flyttefirma, som er vant til gaderne, trafikken, de smalle opgange og gamle bygninger uden elevator op til 5. sal. Flytning i København er lidt anderledes end normalt, men aldrig dyrere.

Det er et faktum at der flyttes professionelt for adskillige tusinde mennesker hvert evige eneste år, foruden det der flyttes privat, så det må anses at være et relevant punkt at tage stilling til, når alle bruger det i en eller anden grad.

Et flyttefirma vil oftest give dig mere frirum i din dagligdag hvad angår dine bekymringer. Hvis du er typen, der hellere vil bibeholde dit fokus på dine interesser, dit job eller din familie, kan det være en god investering at hyre et professionelt flyttefirma, der er forsikret, har megen erfaring og som du har tillid til.

Der er flere måder at flytte på. Enten kan du få flyttefirmaet til at stå for det hele, nedpakning, flytning, udpakning. Eller andre kombinationer af dette.

Hvad går galt med flyttefirmaer?

Alle kan starte et flyttefirma og kalde sig flyttemand. Det høres jævnligt i medierne diverse skrækhistorier om personer, der i god tro, er kommet galt af sted ved flytninger med et såkaldt ”flyttefirma”. Nogle af de ting, der går galt er at den mundtligt aftalte pris pludselig er steget voldsomt og ud af proportioner når først dine ejendele er placeret inde i flyttefirmaets flyttebil hvor konsekvensen for ikke at betale det alt for høje beløb er, at flyttefirmaet ”bortfører” dine møbler indtil det krævende beløb er indbetalt.

For at handle mere trygt er det vigtigt at få en skriftlig ordrebekræftelse hvorpå prisen står så det ikke handler om en mundtlig aftale ingen kan dokumentere, og hvor du står svagest.

 

Flere artikler af Yngvi Karlson

Tags:,