iPhone 5 er ude - hvad med iPhone 4S?

En del af Generelle Artikler | Skrevet af Luksuscovers

Nu har iPhone 5 efterhånden ramt landet, og mange heldige eller tålmodige mennesker fik i fredags telefonen i hånden, og mange flere vil over de næste måneder opgradere deres nuværende telefon til en iPhone 5.

Hvad sker der så med alle de iPhone 4 og 4S, som stadig er derude? iPhone-telefonerne er virkeligt gode til at holde deres værdi - en iPhone 4 16 gb sælges fx i dag til omkring 2000 brugt, mens fx en iPhone 4S 32 gb snildt kan gå for ca. 3200 kr. Der er altså god mening i at passe på sin iPhone og sælge den, når man opgraderer sin telefon!

Når man skal passe på sin iPhone, så er der generelt 2 muligheder - enten bruger man beskyttelsesfilm til skærmen, bagsiden eller begge sider, eller også pakker man telefonen ind i et cover eller en pung.

Der findes virkeligt mange covers derude, og mange af dem er billige og kedelige at se på - hvorfor købe en telefon til 6000 kr. for så at pakke den ind i et lyserødt cover til 19 kr.?

Der findes faktisk mange gode muligheder for at få et rigtigt fedt cover til din iPhone - her kan du fx finde spændende covers, og hvis du er til de lidt federe punge, så kan du også finde fede læderpunge med plads til kreditkort mm.

Invester i beskyttelse til din iPhone - det betaler sig på den lange bane.

 

www.luksuscovers.dk

Tags:, , ,