iPhone cover - design dit eget

iPhone covers bliver brugt til at beskytte de dyrebare iPhones. Et iPhone cover beskytter din iPhone mod snavs, slag og ridser. Coveret har ofte en gummioverflade, der giver et godt greb omkring telefonen.

Der er i dag et enormt udvalg af iPhone covers i forskellige designs, mange produceret og designet billigt i Kina. Desværre, så er det ikke alle, der synes, at man vil have “Hello Kitty” på iPhone coveret.

Design dit eget iPhone cover

Skal din iPhone være ligeså unik som dig selv. Vil du gerne have dit eget personlige iPhone cover? Det kan nu lade sig gøre at lave sit eget iPhone cover. Både til iPhone 4, 4S, iPhone 3G og 3GS.

Det er nemt og enkelt at design dit eget iPhone cover. Det kan man gøre hos www.Coolskins.dk . Coolskins.dk laver skins til laptops, Macbooks, iPhone, iPod og iPad og rigtige plastik covers til iPhone 4 og iPhone 4S, samt 3G og 3GS. Man får sit eget iPhone cover ved at gå ind på denne side: http://www.coolskins.dk/iphone-cover.html

Glem ikke at få et laptop skin med

Få et laptop skin eller Macbook skin, der matcher med. Så kan din laptop eller Macbook blive ligeså unik og fed som dit iPhone cover. Det gør man på samme måde som dit iPhone cover. For at bestille et skin til laptop eller Macbook gå hertil: http://www.coolskins.dk

God fornøjelse…