Ja, firmafesten er nødvendig!

En del af Generelle Artikler | Skrevet af rasmusjensen45

Man er ikke helt rask, hvis man har den opfattelse af at firmafester ikke betyder noget. For det gør det! 

Firmafesten er mere end bare en fest. Mange ser frem til firmafesten af forskellige årsager. Det kan f.eks. være på grund af den uformelle stemning eller nogle bestemte personer man gerne vil snakke med. Det kan også være fordi, at nu har man endelig chancen for at slå sig løs fra de formelle krav. Men hvor tit, skal man så holde disse firmafester?

Som sagt skal firmafesten være noget man glæder sig til. Derfor kan det ikke nytte at holde fest hver weekend. Hvad sker der hvis et barn får for meget slik? Ja nemlig! En fest én gang hver kvartal har erfaringen vist, at det kan betale sig. Det er hverken for meget eller for lidt. Derfor er det en god idé at finde ud af, hvad man vil med festen. Skal det være med mad og drikkevarer og underholdning eller mindre? Skal det holdes ved firmaet eller et eksternt sted?

Hvis du som firma er klar på lidt af hvert kan du følge disse gode tips. Den gode firmafest forventes det at der er mad og drikkevarer og underholdning. Der skal naturligvis også holdes taler, hvor månedens eller kvartalets medarbejder bliver kåret. Men det er selvfølgelig ikke alt. Det basale er hermed grundlagt, men detaljerne mangler stadigvæk. Hvad menes der så med detaljer? Her er isterninger et godt eksempel. Hvad er en god drink uden isterninger? Intet!

Derudover skal der laves dekorationer, invitationer, bordkort, menukort, navneskilte, selvfølgelig med virksomhedens brand og identitet som udgangspunkt. Har du som virksomhed taget alle disse vigtige detaljer med i planerne, er I nået et skridt nærmere den gode firmafest! :-)

Flere artikler af rasmusjensen45

Tags:, , , , ,