Som iværksætter bliver man tit og ofte inviteret til forskellige konferencer omhandlerne alt lige fra salg til hvordan du agere på facebook. Nogle gange er man bænket på række, og andre gange sidder man omkring konferenceborde opstillet i forskellige former. Personligt har jeg det bedst med at sidde ved et konferencebord, hvor jeg kan have min notesblok og andre ting liggende.

Nysgerrig på designet af konferenceborde

Jeg må sige at jeg er nysgerrig af natur – det er vi vel alle – men en ting jeg som jeg har lagt mærke til ved de konferenceborde som jeg har siddet ved, er at den måde de er blevet designet på. Jeg synes det er fantastisk smart at de fleste borde kan klappes sammen, og ryddes af vejen eller flyttes rundt på en vogn der er specielt lavet til konferenceborde. I og med at man tit sidder og bruge konferencemøbler, skal de også være stabile, behagelige og nemmer at have med at gøre. Især et konferencebord skal være stabilt når man sidde og arbejder ved det, og derfor er jeg meget imponeret over kvaliteten som jeg tit ser.

Konferenceborde kan også bruges til fest

Nu er et konferencebord jo ikke noget man har i sit private hjem, men typisk et sted hvor der samles mange mennesker, enten til fest eller andre professionelle forsamlinger. Konferenceborde kommer i mange forskellige udformninger, lige fra de traditionelle firkantede over runde og afrundede ender. Det gør at man har mulighed for at kombinerer sig frem til næsten lige den opsætning man har behov for. Det er især gavnligt ved festlige lejlighed, hvor man typisk laver om på bordsætningen efter man har spist, fordi der skal danses.

Hvor køber man konferenceborde

Går du med tanker om at åbne nyt selskabs lokale kan det anbefales at kigge rundt på internettet efter de forskellige konferenceborde der findes derude. Ellers kan man tage rundt og kigge på i de forskellige konferencecentre hvor de allerede har konferencemøbler, og lade sig inspirere til ens eget setup.

Flere artikler af Spiren

Tags:, , ,