Tiden nærmer sig og de mange konfirmationer står for døren. I forbindelse med sådan en stor fest, så er der mange forberedelser og gøremål for at få det hele til at fungere optimalt og blive en god fest for både konfirmanden og for gæsterne.

Først og fremmest så skal du have fundet ud af hvem der skal med til festen, samt hvor og hvornår den skal holdes. Før de ting er på plads kan du ikke udsende en konfirmations invitation. Men hvis du allerede har de ting på plads, så skal du til at overveje om du vil ud og købe standard indbydelser eller om du vil gøre noget specielt ud af det og designe din egen.

Det behøver ikke være svært at designe en indbydelse til konfirmation, men hvis du ikke er kreativt anlagt, så må du heller ikke regne med, at det er noget du kan klare på en time. Et godt udgangspunkt kan være at lave det på computeren. Hvis du har Microsoft Word eller et lignende program installeret, så er der allerede en masse skabeloner som du kan bruge som et udgangspunkt. Der er flere forskellige at vælge imellem og hvis du tager den lette løsning, så kan du blot tage invitationsskabelonen og så skrive din egen tekst på.

Når indbydelse er elektronisk så kan du vælge ikke at printe og sende den med almindelige post, men i stedet sende den af sted på en e-mail. De fleste mennesker benytter e-mail i dag og skulle der være nogle enkelte medlemmer af familie eller venner der ikke har adgang til en e-mail, så kan du nøjes med at printe de enkelte invitationer og så sende dem med posten.

Er du mere til de ekstravagante løsninger, så er der ikke noget i vejen for at du finder en designer du kan hyre til at lave de unikke invitationer. Ofte kan den salgs godt blive relativt omkostningsfyldt og det er derfor ikke ret mange der gør brug af den løsning.

Flere artikler af Forfatteren

Tags:,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel