Linkbuilding metoder

En del af Generelle Artikler | Skrevet af JoakimKruse

I denne artikel vil der blive opridset nogle af de linkbuilding metoder, der gøres brug af i forbindelse med SEO. Hvis du ikke lige kan huske, eller ikke ved hvad, der ligger bag linkbuilding og SEO handler det om online markedsføring. Der gøres brug af forskellige teknikker og strategier til at komme ud til flest mulige mennesker. Dette gøres for med henblik på at gavne opmærksomheden omkring, hvad man tilbyder af produkter eller ydelser gennem sin hjemmeside. Det skal derfor betragtes som en form for investering, der kan bringe potentielle kunder og bidrage til vækst og udvikling i din virksomhed eller på din hjemmeside.

Den første metode kræver mere af en selv i forhold til at skabe noget spændende på sin hjemmeside. Her skal der altså skabes noget indhold, som mennekser finder interessant og relevant i forhold til, hvad folk er på udkig efter. Hvis det lykkedes dig at komme frem med noget interessant materiale, kan dette medføre, at folk af sig selv deler din hjemmeside med andre. Hermed skal det forstås, at de linker til din hjemmeside, fordi de synes indholdet på siden er godt og relevant nok til, at flere mennesker skal have det at vide. Hermed slipper for aktivt at skulle spørge om at kunne placere et link på en side, men det kræver derimod, at du et indhold på din hjemmeside, som er interessant, troværdigt og relevant.

Metode nummer 2 kræver en højere grad af aktivitet og personlig involvering i antallet af links til en hjemmeside, da metoden indebefatter, at man tager kontakt til andre sider med en forespørgsel om at placere et link til sin side på vedkommende hjemmeside. Samtidig er det også vigtigt at kunne tilbyde noget til den pågældende side mod at få et link placeret på sin side. Man skal altså have noget at forhandle med. En anden ting ved denne metode er også, at det er vigtigt at vælge sider, som er eller fremstår troværdige, da det kan have indflydelse på, hvordan søgemaskinen ser på dette link.

Den tredje og sidste metode minder på nogle måder lidt om den foregående. Her prøver man også at placere et link på en anden side, der fører tilbage til ens hjemmeside. Måden man kan placere et linket på, er ved at kommentere på et opslag på siden eller ved at skrive i et forum. Her er det vigtigt, at man skriver en kommentar på et relevant opslag eller i et relevant forum. Samtidig skal ens kommentar også virke troværdig, hvorfor den skal virke personlig.

Dette er blot nogle metoder i forbindelse med linkbuilding. Men dette er en god og smart måde at forbedre sin hjemmesides placering hos en søgemaskine.

Denne artikel er udarbejdet af Joakim Kruse, Linkbuilding ekspert.

 

Tags:,