FiPhone coverlere virksomheder køber iPhones og andre smartphones. Men dyrebare private iPhones bliver beskyttet med cover og protective shields, så glemmer virksomhederne at beskytte deres investering. Alle ved, at det du selv har købt beskytter du bedre, end det hardware du har fået igennem jobbet.

Knuste iPhone frontglas, ridsede covers og i værste fald ødelagte telefoner er efterregningen af smartphones indtræden på arbejdspladsen.

Beskyt virksomhedens investering med et iPhone cover

Det er i dag muligt at få designet virsomhedens budskab og logo på et iPhone cover. Derved både beskytter man iPhonen, mens man også udstråler virksomhedens budskab. www.Coolskins.dk laver cover til iPhone til alle virksomheder.

Hos www.Coolskins.dk kan man bestille unikke iPhone covers fra 1 stk. til flere tusinde - og det kan svare sig.

Levetiden på virksomhedens iPhones er ganske korte. Et unikt iPhone cover med logo er tjent ind på kort tid i direkte beskyttelse. Et sådan iPhone cover er nemt at sætte på og kan sættes på af alle. At designe virksomhedens iPhone cover er nemt og kan gøres på www.Coolskins.dk .

iPhone covere er perfekte som virksomhedsgaver eller give-aways

Engang var, at få et USB stick en fantastisk virksomhedsgave. I dag ligger de i alle skrivebordets skuffer. Et iPhone cover som virksomhedsgave eller give-away er helt perfekt. Det er højt værdsat og giver et meget synligt budskab, og ikke kun hos modtageren, men af hele det omkringliggende miljø.

Du kan give et iPhone cover med virksomhedens logo og budskab til medarbejderne - og samtiddig beskytte virksomhedens iPhones og derved investering.

Husk skins til jeres laptops og Macbooks

Laptops er vigtige arbejdsredskaber og bliver ofte medbragt ud til kunder. Et laptop skin er perfekt til intern kommunikation eller som at udtrykke virksomhedens budskab til kunden under et salgsmøde. www.Coolskins.dk har skins til laptops, Macbooks, iPad og iPod.

 

 

 

Flere artikler af Stensgaard

www.Coolskins.dk laver også unikke laptop og Macbook skins til virksomheder med logo og budskab.

Tags:, , , , ,