Loppefrøskaller til hesten

En del af Fritid Generelle Artikler | Skrevet af 123artikler

Ja, det lyder måske helt skævt, men den er god nok. Loppefrøskaller kan have en yderst gavnlig effekt på heste og deres fordøjelse -og har man haft problemer med sandkolik, så virker de rigtig godt.

Sandkolik

Der findes et produkt på markedet, der hedder Equihusk loppefrøskaller, som jeg i skrivende stund er ved at afprøve på min egen hest, der har fået sig en omgang sandkolik, efter at have stået ude på en mark, hvor det selvfølgelig er lidt sparsomt med græsvækst netop nu.

Ligesom på hospitalet

Da jeg hørte om produktet, bragte det minder frem fra min tid som sygeplejerske, hvor jeg ofte skulle udlevere et lignenede produkt -Husk, til nogle af de patienter, der enten vanligt, eller som følge af et længere forløb med sengeleje og nedsat aktivitet havde svært ved, for at sige det på en anstændig måde, at følge deres toiletvaner.

Med det i tankerne giver det jo egentlig sig selv at disse skaller også vil have en god effekt på en hests toiletvaner, så at sige og det burde nok ikke have overrasket mig så meget som det gjorde. Jeg er spændt på at se, hvornår min hest er i topform igen. Og så må jeg hellere lade være med at sætte ham ud på den mark igen, før den er grøn af forårets kommende friske græs igen.

Loppefrøskaller -naturligvis

Virker det her produkt efter hensigten, så kan jeg sagtens forestille mig at jeg vil begynde at supplere min hests daglige foder med en lille smule. Det virker som en rigtig god ide. Og en naturlig måde at holde sin hest sund og rask -i alle ender og kanter. Og igen, som gammel sygeplejerske har jeg fået mere end nok af medicin og andet i den dur. Jeg forsøger så vidt muligt at komme alle problemer til livs på en naturligvis. Og altså gerne med loppefrøskaller!

Flere artikler af 123artikler