LuksusCovers i kø for iPhone 5

En del af Generelle Artikler | Skrevet af Luksuscovers

Jeg kan som sådan ikke rigtigt forklare hvorfor, jeg gjorde det, men jeg valgte at stå i kø i ti timer for at få lov til at købe iPhone 5 som en af de første i Danmark. Jeg var jo egentlig meget fint tilfreds med min iPhone 4S, men ligesom de foregående år, når Apple annoncerede en ny telefon, blev jeg igen grebet af hype og kunne næsten ikke vente med at bytte min 4S´er ud med iPhone 5. Jeg må nok bare indse, at fornemmelsen af at stå med en ny iPhone i hånden for mig kan have samme effekt som rusmidler for andre - jeg glæder mig super meget til næste gang, og jeg ved allerede i dag, at jeg heller ikke kan holde dankortet i pungen, når iPhone 5S kommer. Jeg kan forsøge at bilde mig selv ind, at fordi jeg ejer en lille webshop, der sælger accessories og covers til iPhone, så er det tvingende nødvendigt for mig altid at have den sidste nye model. Men dybt nede ved jeg godt, at det ikke er derfor…

Det blev torsdag d. 27. september 2012, og jeg var klar til at bruge dagen foran en 3-butik i byen. Jeg havde taget tidligt fri fra arbejde, og taget fri om fredagen, så jeg 100% kunne hellige mig den foranstående opgave. Jeg skulle ligge i kø med en veninde, og vi havde pakket klapsammen-stole, tæpper og nogle snacks. Nu dorg vi fulde af forventning ind mod byen, med kurs mod Vimmelskaftet, som var det egentlige mål. Jeg havde orienteret mig på Facebook, og de nyeste rygter lød på, at der var ca. 12-15 stykker i kø, så allerede nu var jeg en smule stresset og ville bare gerne ind i kø. Klokken var lidt over 3.
På vejen besluttede vi os for at køre ad Falkoner Alle og lige tjekke 3-butikken der. Det er jo en mindre butik, så min forventning var, at man skulle være blandt de forreste her, for at få sig en iPhone 5. Jeg havde besluttet mig for, at var der bare en halv snes mennesker i kø, så ville vi fortsætte mod Vimmelskaftet. Til min overraskelse sad der kun 2 mennesker foran butikken! Jeg kiggede på min veninde, og vi blev med det samme enige om, at vi skulle plante os solidt her og vente til kl. 00.01.

I kø

Jeg parkerede bilen i et nærliggende parkeringshus og noterede, at det lukkede kl. 01.00 - det måtte da være tidsnok, når nu vi havde udsigt til at ligge blandt de forreste i køen! Vi hastede op til butikken, og her var i mellemtiden ikke kommet flere til. 3 havde foldet den røde løber ud, og de var lige nu i gang med at hænge reklameskilte op i vinduet. Jeg rettede henvendelse til parret forrest i køen, og min veninde og jeg klappede herefter vores festivalstole op og satte os til rette. Nu var vi her! Så var det blot at vente. Klokken var nu ca. 1530, og vi var i kø som nr. 3 og 4.
Der gik omkring 30 minutter, før endnu et menneske sluttede sig til køen, og så var den røde løber allerede ved at være fyldt op. Jeg var selv godt tilfreds med at være kommet i god tid. De to foran os havde været der siden middag, og de havde allerede vristet ud af de ansatte, at der var ca. 40 iPhones i butikken - af dem var de 30 vist 16 Gb, mens der var ret få af de større modeller. Heldigvis skulle alle før mig have 16 gb, så jeg vidste, at der lå en 32 gb sort og ventede på mig inde i butikken.
De ansatte var hurtigt ude og tilbyde kaffe og var meget snaksaglige. Der var en rigtig god stemning.
Nu begyndte tiden så småt at gå sin gang, men kl. 17 skete der med et det, som vi ikke havde taget højde for - det begyndte at regne! I forvirringen havde jeg glemt at tjekke DMI om morgenen, og vi havde ingen paraplyer med. Til alt held havde butikschefen i 3-butikken været mere forudseende end mig, og han kom ud med 2 paraplyer - en til dem før os, og så delte vi den anden. Godt arbejde, 3! Op til nu havde det kun dryppet, og stemningen var stadig høj.
Kl. 1830 smuttede jeg over til McDonalds for at hente aftensmad. Det var dejligt at komme op og røre sig lidt, og det var lækkert at komme lidt inden for i varmen (og benytte toilettet!). Da vi var færdige med at spise, vidste vi, at nu skulle der ikke ske noget de næste timer. Vi havde nu været i kø i snart fire timer, men de var egentlig gået forholdsvis stærkt.
De næste timer gik nu noget langsommere. Det begyndte for alvor at regne, og vi måtte sidde og trykke os sammen under paraplyen, mens forbipasserende og trafikanter kiggede åndssvagt på os. Enkelte spurgte hvad vi ventede på (og måbede, når jeg sagde 2A), mens der ind i mellem faldt en tør kommentar om, hvor åndssvage vi var. Kommentarer, som jeg synes man mere og mere skal stå model til, blot fordi man har en iPhone. Men sådan er det jo - det står jo heldigvis en frit for at købe den telefon, som man selv vil have, og jeg er altså tilfreds med min æbletelefon!

De sidste timer

Endelig blev klokken 22.00. Det var holdt op med at regne, og ud kom alle de ansatte med papirer, vi skulle udfylde. De gjorde samtidig status over, hvilke iPhones folk ville have og meldte klart ud, hvor mange af de forskellige iPhones, der var. Godt gået, 3!
Nu skulle de sidste to timer bare overstås. Kl. 23 pakkede vi vores ting sammen og var klar til at få lov til at købe vores nye iPhone. Nu havde vi også ligget i kø i snart 9 timer!
Kl. 00.01 blev dørene slået op, og de ansatte tog de første to indenfor. Nu kunne der ikke gå lang tid! Der skulle dog vise sig at gå næsten halvanden time yderligere, og jeg blev nødt til at flytte min bil, så den ikke blev låst inde i parkeringshuset. 3 havde enorme problemer med at ekspedere køen, og de var desværre ikke særligt dygtige til at melde det tydeligt ud. Køen, der nu var vokset til omkring 80 mennesker, begyndte nu at ulme af frustrationer. Heldigvis var vi som skrevet blandt de allerførste, så vi kunne trods alt vente inde i butikken.
Kl. 01.20 stod jeg endelig med min iPhone 5 i hånden! Jeg pakkede den hurtigt ud og undersøgte den for de famøse ridser, men den var helt som den skulle være. Lækkert! Vi kørte hjem og aktiverede sim-kort og satte telefonerne til at gendanne fra sikkerhedskopier. iPhone 5 var endelig min, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville gøre det igen. Følelsen af en ny iPhone i hånden er simpelthen for vanedannende…

Flere artikler af Luksuscovers

Tags:, , ,