Produkttips.dk er et online nyhedsmedie, hvor udbydere, arrangører, producenter, butikker, foreninger og fans kan fortælle om deres produkter, tilbud og events.

Det kan være svært at finde steder på internettet, hvor det er accepteret, at man skriver om sig selv, sit firma eller sine services. Ofte bliver man anset for at være spammer, hvis man skriver på blogs eller fora. Og det er der jo ingen, der ønsker. Men visse hjemmesider på nettet, som f.eks. her på Artikeldatabase.dk og ligeledes på Produkttips.dk er det helt legalt at informere andre brugere og læsere om sine egne og sine produkters fortræffeligheder. Præmissen er jo netop, at læserne godt er klar over, at det de ser, rent faktisk er afsendt af en part og ikke er en uvildig anmeldelse eller lovprisning.

Produkttips.dk tilbyder gratis markedsføring til dig!

Alle kan oprette sig som bruger helt gratis og udgive artikler og beskrivelser af alt, hvad der kan have interesse for læserne på internettet. Det eneste, der kræves af dig som skribent på Produkttips, er, at du har noget at fortælle om en vare eller en service, og at du formulerer dig rimeligt tydeligt og korrekt. Vis også gerne et billede eller to, så der er noget for de besøgende at forholde sig til.

Som noget relativt nyt, er det nu også tilladt at udgive artikler på svensk og norsk. Mange netbrugere i disse lande kigger gerne over grænsen efter nye ting, og sprogenes ligheder gør det nemt at deles information med hinanden.

For at sikre en vis grad af lødighed i artiklerne er der en godkendelsesprocedure. Derfor er du sikker på, at alt hvad du læser på Produkttips.dk er reelt, og der ikke linkes til ulovligheder, virus eller andet.

Alt det, du kan ønske dig - finder du på Produkttips.dk.

Flere artikler af Carsten

Tags:, , , , , , , ,