Maskinauktioner via Internettet

Auktioner har længe været en del af Internettet og nu er tendensen kommet til maskinauktionerne. Flere og flere auktionsfirmaer tilbyder nu muligheden online.

Du kan her få et nærmere indblik i hvordan maskinauktioner foregår online og ikke mindst et bud på 3 af de bedste auktionssider på nettet.

Hvordan foregår maskinauktioner online

En auktion på nettet foregår nemt og ligetil. Et produkt bliver sat til salg, hvorefter det bliver oprettet i en kategori, hvor den kan findes af potentielle købere.

Du har muligheden for at byde på genstanden alle tider på døgnet og indtil deadlinen er nået. Sælgeren har i mange tilfælde relativ frie rammer til at vælge en tidsfrist. Om den skal være solgt i løbet af 2 dage, eller 1 uge.

Når et bud bliver overgået, opdaterer systemet automatisk det højeste bud. Det sker hurtigt og gnidningsfrit på de førende auktionssider på nettet.

De fleste ved at bud på auktioner skal hæve det højeste bud, med en vis procentdel. Du kan eksempelvis ikke kun hæve prisen med 5 eller 10 kr.

Det har auktionssiderne taget højde for og det betyder at du sagtens kan byde, uden kendskab til disse forhold. Du vil nemlig blive informeret, hvis dit bud er for lidt over højeste bud.

Maskinauktioner online er kort sagt, meget ligetil og foregår markant mere fleksibelt, end de fysiske af slagsen.

De førende auktionssites på nettet

Der kommer flere og flere auktionssites online og det er kun positivt for dig som køber og sælger. Det forbedrer nemlig dine muligheder for at finde det perfekte sted, at købe/sælge det du ønsker.

Du kan her få et indblik i 3 af de mest kendte og førende auktionssider online:

Industribasen.dk

Industribasen er en dansk auktionsside, hvor du kan finde en lang række maskiner, køretøjer og udstyr. Det er specielt virksomheder der vil have glæde af auktionssiden og det er den førende udbyder inden for maskinauktioner.

QXL.dk

QXL er det største auktionshus på nettet og på denne side kan du handle et bredere udvalg af varer. Det er et alternativ til DBA og appellerer specielt til den almene dansker. Så har du en sofa eller et fjernsyn, er det et godt sted at sælge det. QXL blev stiftet helt tilbage i 1999 og har derfor mange års erfaring.

Ebay.com

Ebay.com er den internationale mastodont inden for auktionssider online. En stor international virksomhed, med alt inden for køb og salg af bruge varer. En auktionsside med et mere internationalt præg, hvilket afspejler sig i varerne og de besøgende siden rummer.