MOLO børnetøj og sengetøj

En del af Generelle Artikler Tøj | Skrevet af Mikael Mortensen

MOLO børnetøj

MOLO er et af de sidste års mest succesfulde danske børnetøjsmærker. Det er kendetegnet ved de fedeste prints og flotte farvekombinationer som også børnene er vilde med. Om vinteren er det især flyverdragterne der bliver langet over disken mens de farverige t-shirts og UV-tøjet er et “must have” om sommeren.

Der er et stort udvalg af butikker på nettet der sælger tøjet, men søger du et bredt udvalg og god service, er der kun få butikker at vælge imellem. Hvis du samtidig gerne vil kunne supplere med andre danske mærker som Småfolk, Katvig og  AlbaBaby er der et fin lille skare af butikker tilbage som sælger MOLO børnetøj.

Og er det så godt at købe det over nettet? Det synes jeg - der er et stort udvalg og for de store etablerede butikker er servicen i top. Oftest har du varerne dagen efter du har bestilt. Og så er det altså mere hyggeligt at prøve tøjet hjemme, når lille Anton har lyst, i stedet for at stå med en hylende unge nede i centret efter han er hentet i børnehaven.

Så køb du trygt dit børnetøj på nettet. Der er sågar flere butikker der holder Molo lagersalg med gode tilbud på fleece, jakker og alt det andet.

Hvis du leder efter noget sengetøj, kan du finde det på Sovedyret - en webshop der forhandler Småfolk og Katvig. Du finder et meget stort udvalg i baby sengetøj der.