Nem læder pleje med Bick

En del af Generelle Artikler | Skrevet af 123artikler

Vil lige fortælle om en rigtig god aha oplevelse med læder pleje, som jeg havde her i weekenden.

Jeg var til stævne med min datter, det er vi efterhånden hver weekend, synes jeg. Men hun er altså bidt af en gæl hest og kan slet ikke få nok af alt, hvad der har med heste at gøre…

Fanatikeren

Vi skal hele vejen rundt. Hun er selvfølgelig udstyret med alt, hvad hun skal bruge til selve interessen, tøj, støvler, hjelme, fine jakker til stævnerne, hesten, opstaldning, foder til hesten og alt det udstyr, som man skal bruge til selve ride kunsten. Men det er jo ikke nok, når man er sådan en sød lille heste pige. Også herhjemme er der mange og tydelige spor af hendes brændende passion. Plakater på værelset, et væld af pokaler og medaljer, bøger og blade omhandlende de elskede heste -og selvfølgelig matcher hendes privat tøj også interessen. Der skal helst være heste på alt lige fra inderst til yderst.

Bare ikke med det hele

Det eneste, som min datter ikke holder af ved hestene, er det medfølgende ansvar for vedligehold af udstyret. Altså læder pleje. Og det skal bare til, det er alt for dyrt at skulle udskifte sadel, hovedtøj, remme og så videre i tide og utide. Bare fordi det ikke er blevet vedligeholdt.
Men hun gør det ikke selv. Hun bliver dårlig af lugten og dampene, påstår hun , og har heller ikke kræfter i fingrene til alt det pudseri. Nogen gange bliver lektie kortet også trukket. Og så kommer mor her på banen igen. I stalden i gang med det helt sikkert store arbejde.

Rensning og derefter indsmøring af plejende produkter; jeg har indtil videre anvendt Bick 1 og 4 og kan faktisk, til forskel fra min datter helt godt lide duften… Men det er nu et stort arbejde. Særligt når man også har en familie derhjemme, der også gerne vil plejes lidt.

Tidsbesparende læder pleje

Men, så her i weekenden fik jeg anbefalet at prøve nummer 5 i samme produktlinje. Og fik faktisk fat på en flaske, som jeg med det samme prøvede. Og hold da op! Det virker -og er virkelig tidsbesparende. Det er lige noget for mig, med tid som faktor -og samtidig ønsker at holde min datters udstyr i god stand, så det kan holde! Rigtig god læder pleje, som varmt kan anbefales!

Flere artikler af 123artikler