Ved et indbrud er det oftest letomsættelige værdier som pc’er og andet elektronisk ejendele, der står højt på tyvenes ønskeliste. Derfor er det vigtigt at sikrer din virksomhedens server og filer, inden tyven måske løber med dem eller andre katastrofer rammer.

Tyveri, brand og virus infektioner er nogle af de farer faktore, der truer virksomheder af alle størrelser og deres  data. De mest udsate er mindre virksomheder, der ofte ikke har de samme penge ressourcer til sikring af værdierne, som de større virksomheder oftest har.

Selv om alle virksomheder i dag ved, at det er vigtigt med backup af data, der er ustattelig for virksomheden, bliver det alligevel ikke altid gjort.  Tit er det den pågældende medarbejder der er syg eller har ferie. Eller der bare ikke var tid lige netop den dag.

I andre tilfælde halter det også med backup, fordi det er for besværligt og omkostningstungt. Og netop omkostninger er jo noget, der fokuseres på i alle virksomheder. Ikke mindst med den økonomiske krise, der også kan ende med at ramme danske virksomheder hårdt.

Selv om der rent faktisk bliver taget backup regelmæssigt, så glemmer mange virksomheder desværre at opbevare sikkerhedskopierne forsvarligt. Nemlig aflåst, brandsikret og fysisk placeret et andet sted end selve virksomheden.

Dansave backup leverer professionelle online backupløsninger til både private, samt små- og mellemstore virksomheder over hele landet. Med vores online backup løsning får du en sikker og billig beskyttelse af dine værdifulde data. Læs mere på www.dansave.dk

Flere artikler af Salokin