Så er der kommet en opdateret udgave af den anerkendte Hurom Slowjuicer. Den tidligere model HU-100 bliver nu afløst af HU-400, som bliver lanceret i Danmark medio november 2011 på webshoppen DomoTech.dk.

Hurom Slowjuicer er almindeligt anerkendt som et af de absolut bedste køb, hvis man er ude efter en kvalitets juicer eller saftpresser, idet Hurom Slowjuicer kører langsomt med få omdrejninger, så udnytter den frugt og grøntsager langt mere effektivt end de tradtionelle centrifugal juicere, som godt nok er hurtige, men til gengæld er meget hårde ved ingredienserne. Ved den skånsomme proces i en slowjuicer som Hurom HU-400, så bevares næringsstoffer, vitaminer, enzymer og klorofyler langt bedre og resulterer i en væsentlig bedre kvalitet juice.

Hurom Slowjuicer HU-400 er forbedret på en række områder i forhold til den tidligere model HU-100, bl.a. kan nævnes:

  • Bedre sikring mod utætheder i bunden af skålen med ny silikone pakning
  • Nemmere rengøring, dels p.gr.af, at der ikke længere er nogle hænglser, der holder skålen fast og at den stærke GE Ultem si, nu er sort istedet for gul, hvilket gør det nemmere at se og fjerne rester af frugtkød
  • De to medfølgende kander er nu lavet i et nyt design, som gør, at de kan stables/opbevares indeni hinanden, hvilket sparer rigtig meget plads i køkkenskabet
  • Den er ikke længere udstyret med indbygget håndtag i kabinettet
  • Huroms føderør/tragt er af sikkerhedsmæssige årsager nu lavet med mindre diameter, hvilket forhindrer ulykker, hvor børn stikker fingrene ned i maskinen under kørsel.
Alt i alt en række yderligere forbedringer på en i forvejen fantastisk juicer.
Du kan læse mere om den nye Hurom Slowjuicer HU-400 her.

Flere artikler af MortenM