Nyt græstæppe på stadion

En del af Generelle Artikler | Skrevet af atweb

Vi startede for 10-15 år siden en ny lille fodboldklub. Den er dog efterhånden blevet ret stor. Vi startede ellers kun ud med et par ungdomshold og et serie 6 hold. Men der er bare kommet flere og flere til. Serie 6 holdet haltede lidt i starten, men vi fik lige så stille og roligt kæmpet os op igennem rækkerne. Efter et par år lå vi i serie 4. Her lå vi dog og kæmpede et par sæsoner, men til sidst kom vi op i serie 3.

 

Denne oprykning var dog lidt speciel, for det skabte en stor tilgang af spillere fra andre klubber. Så der blev oprettet et serie 5 hold til dem som ikke kunne komme på første holdet. Men nu var der en meget stærk grundstamme af spillere til første holdet. Så allerede på første år rykkede vi op i serie 2. Herefter er der sådan set bare kommet flere og flere gode spillere til. Dermed er vi også kommet længere og længere op i rækkerne. Så nu spiller vi i Danmarksserien. Vi har dog i gennem alle årene kun spillet på en bane, som så af den grund selvfølgeligt har fået en hård medfart og det er efterhånden blevet umuligt at spille fodbold på den.

 

Derfor har vi været ude og undersøge, hvad vi nu skal gøre for at ordne problemet. Vi har blandt andet spurgt kommunen til råds, og det var da også dem som til sidst besluttede sig for at hjælpe os. De vil gerne være med til at ligge rullegræs, så der kommer en helt ny græsplæne. Vi havde ellers først diskuteret om det ikke var bedst med en kunstbane, men valget faldt på et nyt græstæppe af rullegræs.

 

Jeg må da også sige, at det valg har vi ikke fortrudt, for det er helt fantastisk at spille på banen nu. Det at få rullegræs på har gjort, at der ikke er en masse humpler, og banen er helt plan. Derfor kan man nu spille ordentlig fodbold på den. Og med de spillere vi har, er det kun en god ting, at der igen kan spilles god teknisk fodbold. Alene på grund af denne bane tror jeg holdet vil rykke videre op i gennem rækkerne i løbet af meget kort tid.

 

På grund af den store tilslutning af nye spillere har vi faktisk hele 5 senior hold nu. To serie 5 hold, et serie 3, et serie 1 og et i Danmarksserien. Og vi har også fået en masse ungdomshold, som også gør det rigtigt godt. Vi har fået gang i talentarbejdet, og vi samarbejder med en masse andre klubber, så vores unge spillere har det bedste udgangspunkt for at blomstre i klubben.

Tags: